Gå til hoved-indhold

Danmarks største motorbåd sælges - se prisen

Lady Marjan fra Nykøbing Falster er 27,8 m lang, 5,90 m bred. Minmotorbaad.dk har talt med bådens ejer Jørgen Bojesen, der sælger båden for lige under fire mio. kroner

Se kæntring med 100 knob

Fører overlevede vildt styrt i A-Cat speedbåde stævne i Australien. Se episoden 40 sekunder ind i video.

Baadhuset viser 4 både på Ishøjs flydende

Baadhuset fra Beder ved Aarhus udstiller i Ishøj med 4 både i vandet på bådmessen i Ishøj fra 28. august.

Rekord: Speedbådekørekort på 30 minutter

Svendborg: Få et speedbådskort på tre timer! Sådan lyder et af slagstilbudene fra nogle af de firmaer, der tilbyder kurser i speedbådssejlads med en afsluttende eksamen.

 

11 sydfynske øer og fem færger - på en dag!

Få en heldagsoplevelse tirsdag den 25. august 2015 med Fyns Amts Avis, som minbaad.dk har et samarbejde med. Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen er guide.

Motorcykel drøner hen over bølger ved Tahiti

DC præsenterer Robbie “Maddo” Maddison’s “Pipe Dream. Få få dage er den set af over 12 mio. - tjekket markedsføring. Se flot video.

Helikopter henter fire sejlere i Storebælt

Tirsdag eftermiddag udspillede der sig et drama i bølgerne ud for Reersø på Sjælland. Helikopter hentede fire personer, der bar redningsvest.

Sådan starter du en-cylindret Hundested-glødetrådsmotor

At starte en glødetrådsmotor er mere avanceret end at dreje på en almindelig nøgle. Her er flere punkter, der skal gennemføres, før den dunke motorlyd kan høres.

DBC Marine viser Sargo 25 og 36 på Ishøjs Flydende

Når Ishøjs Flydende Bådmesse åbner i slutningen af august bliver det med to finske både fra Sargo, fortæller forhandler Henrik Juul Petersen fra DBC Marine i Skovshoved.

Motorsejlere for vild i Storebælt - reddet af helikopter

To sejlere måtte i nat reddes i land med en redningshelikopter, efter de først for vild på Storebælt, og derefter begyndte at tage vand ind.