Gå til hoved-indhold

Norge: Fire personer reddet fra synkende motorbåd

– Det begyndte at haste lidt, eftersom båden tog vand ind, og personerne ombord begyndte at blive våde om benene, fortæller redningsleder Asbjørn Viste.

Julegaver: Her er motor-sejlernes top-3

Ønskelisterne er gået igennem, og de fleste julegaver er nu i hus. Vi har spurgt tre forhandlere om de varmeste emner blandt motorbåds-ejerne.

38 fods motorbåd udsat for hærvæk i Bogense

Hver vintersæson er der flere episoder med indbrud og hærværk på lystsejlernes både bag marinaen i Bogense, skriver fyens.dk.

Isbryderen Thorbjørn kommer på markedet til januar

Den store isbryder står om få uger klar til nye udfordringer. - Skulle nogen efterspørge et helikopterdæk, kan det også monteres, fortæller redder Niels Højlund.

Saga-både importeres nu af Tempo Bådsalg

Saga Boats i Norge har december valgt Tempo Bådsalg på Ishøj Havn, som ny forhandler for Saga Boats i Danmark, Nordtyskland og på Grønland.

Lystfiskere ryster på hovedet over Regeringen

Regeringen vil afskaffe miljøkrav af hensyn til landbruget. Det bliver en historisk massakre på fynsk vandmiljø og turisme, advarer fynske lystfiskere.

Univar satser stort på marineprodukter

Firmaet Univar satser mere end nogensinde på marineprodukter med blandt andet en nyoprettet nordisk marinehelpdesk.

Tre der holder: Slip for larm med elmotor

Glid lydløst rundt i havnen til sommer. Med el-påhængsmotor bag på gummibåden bliver dette scenarie hurtigt muligt. Vi har fundet tre varianter.

Havneservice i Horsens udvider besætningen

Der kører i Horsens. For anden gang i år kan Havneservice ansætte montør til servicering af lystbåde. Samtidig får firmaet lov at blive på havnen.

100-årig sydfynsk paket solgt

I søndags blev han forhenværende skipper på den 100-årige øhavs-paket Fortuna. Mandag morgen sejlede de tre nye ejer-familier afsted. Kurs: København.