Gå til hoved-indhold

Regal 1900 med ny power-motor fra Volvo Penta

Den seks meter lange Amerikanske Regal 1900 kan sejle 45 knob, når der lukkes op for den nye type indsprøjtningsmotor, Volvo Penta 4,3 Gi, V6.

Activ 645: Prisbillig polak

284.695 kroner skal man slippe for den polskbygget Activ 645 Cruiser. Med i prisen får man også en kæmpe påhængsmotor på 150 hk fra Mercury.

Svenske Ryds er på boat show

Bøges Både i Lunderskov kan igen tilbyde svenske Ryds, der er vakuumstøbt.

Columbus Marine har reservedele fra Sierra til motor og drev

Columbus Marine A/S er nu også er blevet distributør af det enorme program af service- og reservedele fra Sierra til motorer og drev.

Tuco lancerer elektrisk båd til 75.000 kr.

Tuco starter eksport af bådtypen RAND PICNIC som sidste år lanceredes af RAND BOATS og firmaet GOBOAT med en udlejningsbase i København.

Middelfart Sparekasse søsætter ny bådfinansiering

Godt nyt for bådbrancen. Middelfart Sparekasse går imod strømmen og lancerer ”MS Bådfinans” på Fredericia Boat Show

Mette Bloch gir vindertips til sejlere i Fredericia

”Alle kan blive verdensmestre, nogle finder bare aldrig ud af i hvad...”, siger tidligere verdensmester i roning, Mette Bloch, du kan møde på Boat Show.

Delphia Nano: Polsk hygge med syv knob

Motorbåden Delphia Nano er til sejlere, der har god tid. Topfarten for den polske båd er nemlig kun på syv knob, når der lukkes op for alle 15 hestekræfter fra udenbords motoren.

Verdens første luksusyacht til kvinder

Mænd vil måske føle sig fremmede på den barbielignende luksusflyder, som designeren fra Monaco for nyligt offentliggjorde sine tegninger af. Den skal udsmykkes med guldmosaikker, pels og blomster.

Risbjerg klar med prisvinderen Flyer 6 Sundeck

Udover Beneteaus Antares program, viser Risbjerg A/S også den prisvindende Beneteau Flyer 6 Sundeck frem for første gang i Danmark under boat show i Fredericia.