Gå til hoved-indhold

Tuco indgår samarbejdsaftale med græske Franman SA

- Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med Franman, og vi håber, at det kan udvikle sig i de kommende år, fortæller Jonas Pedersen, administrerende direktør.

 

Motorbåde: 5 brugte til under 100.000 kr.

Drømmer du om sejlads til sommer, er mulighederne på brugtbådsmarkedet mange. Vi har fundet fem bud på nettet.

Gummibåd stjålet i Helsingør til flugt mod Sverige

Det svenske politi har anholdt to mænd, som natten til søndag begav sig over Øresund i en lille gummibåd - angiveligt i et forsøg på at smugle den ene af dem ind i Sverige.

Norge: Fire personer reddet fra synkende motorbåd

– Det begyndte at haste lidt, eftersom båden tog vand ind, og personerne ombord begyndte at blive våde om benene, fortæller redningsleder Asbjørn Viste.

Julegaver: Her er motor-sejlernes top-3

Ønskelisterne er gået igennem, og de fleste julegaver er nu i hus. Vi har spurgt tre forhandlere om de varmeste emner blandt motorbåds-ejerne.

38 fods motorbåd udsat for hærvæk i Bogense

Hver vintersæson er der flere episoder med indbrud og hærværk på lystsejlernes både bag marinaen i Bogense, skriver fyens.dk.

Isbryderen Thorbjørn kommer på markedet til januar

Den store isbryder står om få uger klar til nye udfordringer. - Skulle nogen efterspørge et helikopterdæk, kan det også monteres, fortæller redder Niels Højlund.

Saga-både importeres nu af Tempo Bådsalg

Saga Boats i Norge har december valgt Tempo Bådsalg på Ishøj Havn, som ny forhandler for Saga Boats i Danmark, Nordtyskland og på Grønland.

Lystfiskere ryster på hovedet over Regeringen

Regeringen vil afskaffe miljøkrav af hensyn til landbruget. Det bliver en historisk massakre på fynsk vandmiljø og turisme, advarer fynske lystfiskere.

Univar satser stort på marineprodukter

Firmaet Univar satser mere end nogensinde på marineprodukter med blandt andet en nyoprettet nordisk marinehelpdesk.