Gå til hoved-indhold

El-færger til Ærø i 2017

Tre støjende dieselfærger skal afløses af miljøvenlige el-færger på Sydfyn. Ærø Kommune har fået 120 millioner kroner af EU til projektet.

Drago Boats er nu tilbage i Bådhuset

Nu kan der igen købes motorbåde fra græske Drago Boats hos Bådhuset. Efter en ti år lang pause er bådene nemlig endnu engang at finde hos forhandleren fra Beder nær Aarhus.

Seahunter klarer test-fald på seks meter

Miami-firmaet dropper en motorbåd for at vise, at deres nye byggemetode med kevlar og kulfiber holder. Kort tid efter tager den ud og sejler, trods faldet, skriver hamnen.se

Hvid haj angriber i San Francisco

En sæl mistede livet foran øjnene af besøgende på fængselsøen Alcatraz. Klippet er nu set af mere end 1,2 mio. Det er første gang en hvid haj ses dræbe i San Francisco.

Tre mænd kæntret på andejagt i Præstø Fjord

En stor redningsaktion har søndag aften været sat i værk på Præstø Fjord, fordi tre mænd kæntrede fra to kajakker. To af mændene er blevet fløjet til behandling på Rigshospitalet.

Ny, let 130 hk påhængsmotor fra Yamaha

Yamaha 130 hk vejer 174 kilo og passer godt til mindre både under et ton, fortæller Preben Hansen fra Yamaha i Odense til minmotorbaad.dk.

 

Regal 26 Express Cruiser bestilt hjem til Beder

Baadhuset Aps fra Beder, syd for Aarhus, har bestilt et eksemplar af den nye Regal 26 Express Cruiser, der udstilles på Boot til januar i Düsseldorf.

U-båd i Lillebælt

Flere har set en ubåd flyde rundt i vandet mellem Fyn og Jylland, Lillebælt. Det er bare en fredelig øvelse.

361 fiskere fangede 7.000 fladfisk til til DM i Onsevig

141 både med 361 lystfiskere dystede i weekend om DM i Fladfisk i farvandet ud for Onsevig på Nordvestlolland. I vind og regn fangede de over i 7.000 fladfisk.

Aquador 28 HT fundet i Lynetten - tyv i håndjern

Politiet overvågede tyv af Aquador 28 HT fra Middelfart. Da den danske tyv dukkede op, fik han håndjern på af politiet. To andre stjålne både blev også fundet i Lynetten.