Gå til hoved-indhold

Signe: Arbejdende kvinder og romantik

Det er normalt Henrik der står for det hårde arbejde om bord. Nu er Signe er trukket i arbejdstøjet, og funderer lidt over mænd og deres forhold til kvinder med slibemaskiner.

Søsportens Sikkerhedsråd skifter ud i toppen

47-årige Jan Thorn skal i fremtiden udstikke kursen for Søsportens Sikkerhedsråd. Jan Thorn er selv aktiv fritidssejler med egen sejlbåd, en Bianca 107.

Gråsten Sejlklub svarer igen: Måske ny klub

I en pressemeddelelse fra Gråsten Sejlklub, skriver de, at de ikke kan acceptere afgørelsen fra DS/DIF. Det betyder måske, at Gråsten Sejlklub nedlægges og en ny laves.

Baadhuset stiller med 13 motorbåde på Boat Show

10 af bådene fra Baadhuset ved Beder, syd for Aarhus, har skandinavisk premiere med bl.a. RIB-mærket Humber, samt både fra Galia, Saver, Ocqueteau, Regal, Rinker og Starfisher.

På langtur med Oure Højskole og en kendis-underviser

Har du langtursdrømme, har Oure Højskole måske svaret. Et nyt kursus skal klæde unge sejlere på til langturssejlads. Mikkel Beha Erichsen fra TV 2 er en af underviserne.

Finhval i klappeafstand – sejler så den ikke – talte i mobil

Et foto af en mand som er mere optaget af mobilen, end af det som sker rundt om ham, har taget USA med storm. En enorm Finhval med unge passerer i klappeafstand, men han ser den ikke.

Reese Marin byder på to skandinaviske premierer: Sealine C330 og Marex 375

Reese Marin viser den skandinaviske premiere på Sealine C330 – en moderne og hurtig motoryacht til godt halvanden million kroner. På Boot i Tyskland blev solgt en Marex 320.

Mistede speedbåds-kørekort efter promille på 2,4

Der var kort proces i retten, da en 52-årig stribonit forleden stod anklaget for at have sejlet i sin speedbåd med alt for mange genstande i blodet, skriver Fredericia Dagblad.

Politiet: Hvem ejer en stjålen Tohatsu 3,5 hk motor?

I en større sag om tyverier af påhængsmotorer i Danmark har politiet i Polen sikret flere stjålne motorer.

Henrik Reese fortæller om ny Marex 375 der hurtigt lukkes til

På fire minutter fortæller importør Henrik Reese om den norske verdenspremiere Marex 375, hvor agterdækket lukkes til på ultra kort tid. Se hvordan på Boot-udstillingen.