Gå til hoved-indhold

ShipShape fortæller om vinder af Boat of the Year Cranchi 43 Eco Trawler

I European Powerboat of the Year 2015 i op til 45 fod vandt Cranchi 43 Eco Trawler. På fem minutter giver Martin Rasmussen fra ShipShape her en rundvisning til minbaad.dk på Boot.

Specialklubber til møde med DS: Vi savner nyt blod

Søndagens netværksmøde i Kerteminde mellem Dansk Sejlunion og 29 specialklasser blev en blandet fornøjelse. Forventningerne fra nogen var store, og blev næppe indfriet.

Ny norsk Marex 375 vises frem på Boot i Düsseldorf

Der blev et stort tilløbsstykke i går da Marex "flagskibet" Marex 375 blev afsløret for indbudte og besøgende i Düsseldorf, fortæller Henrik Reese fra Reese Marin.

Windy 39 Camira vinder 2015 Motor Boat Award i London

Den norske båd vandt Motor Boat Award i London i kategorien Sportscruisers op til 45 fod, fortæller importør Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Se den på Boot fra i morgen.

Boot: Europas største bådudstilling starter på lørdag

Over 1.650 udstillere fra mere end 60 lande inviterer fra lørdag 17. januar på en rejse til alle verdens markeder for både, yachter, maritimt udstyr og serviceydelser i Düsseldorf.

Ny redningsbåd i kulfiber fra Tuco på vej

Tuco Marine Group fra Faaborg lancerer ny ProZero 7,5 meter hurtiggående redningsbåd en Fast Rescue Craft - FRC, som en del af værftets serie af professionelle fartøjer.

Lyngby Radio videreføres af Forsvaret

Når den rolige røst fra Søens Skytsengle ved Lyngby Radio kalder ud til skibsfarten i danske farvande, har den fra i år fået Forsvaret som arbejdsgiver.

Frugtbar ungdomsweekend i Nordøstjysk Kreds

En blæsende weekend i januar mødtes 10 unge fra Nordøstjysk kreds, for at diskutere ungdomsaktiviteter. De unge både kan og vil tage ansvar for udviklingen i sejlsporten.

Sejl Færderseilasen i juni

12. – 14. juni 2015 sejles den 68. Færderseilasen, en tur- og havkapsejlads som er bandt verdens største regattaer – med start den ene dag og målgang den næste.

Fridas tre måneders sejlads i Middelhavet

21-årige Frida Hangel fra Frederikssund har taget fri efter tre års hårdt arbejde i gymnasiet. Hun rev et par måneder ud af kalenderen, og tog på sejltur i Middelhavet på 46 fods båd.