Gå til hoved-indhold

Vind i sejlene hos danske Key West

Det danske firma Key West, der forhandler tøj med rødder i det maritime, har fået gang i eksportmarkedet og er blandt årets Gazelle virksomheder.

Dragør Sejlklub søger ungdomsleder

Dragør Sejlklub søger efter en ny leder af ungdomsafdelingen. Ungdomslederen kommer ikke til at stå alene, der er en række hjælpere og trænere til at hjælpe med opgaven.

Michael Hestbæk æresmedlem i Vallensbæk Sejlklub

Elitesejleren Michael Hestbæk blev udnævnt til æresmedlem af Vallensbæk Sejlklub. Det er Hestbæks sportslige resultater og trofaste engagement i Vallensbæk klubben, der udløste udnævnelsen.

Tysk sejler hjulpet i havn af Marinehjemmeværnet

Lørdag aften blev en forkommen og tilskadekommen tysk lystsejler hjulpet til Marstal Havn af Marinehjemmeværnet fra Aabenraa.

15 sejlere til U12 optimistlejr i Egå

15 seje optimistsejlere trodsede i weekenden den hårde vind, og trænede i Egå. Egå Sejlklub var vært for OCD’s optimist U12 lejr, hvor de unge U12 optimister fik pudset formen af.

Tempo Bådsalg i stærk alliance bag Chris Craft

Det eksklusive og klassiske amerikanske bådmærke Chris Craft har igen fået forhandler i Danmark. Tempo Bådsalg har indgået partnerskab med MyGarage i Vejle.

Årets sejlsportsfoto

Sejlsportsentusiaster fra hele verden inviteres til at stemme på deres favorit kapsejladsfoto. Du kan vælge mellem 70 fotos, taget af nogle af verdens bedste sejlsportsfotografer.

Succes for ungt nyt bådeværft

Hvad gør man, når man ikke kan få en læreplads? Så åbner man da et værft selv og ansætter en mester! Det er hvad to unge skibsbyggerlærlinge i Helsingør gjorde i februar 2014.

DS klubkonference med deltager-rekord

Det tegner til at blive en velbesøgt DS klubkonfence 2014. Der allerede 253 deltagere tilmeldt, heraf 20 unge fra Nordøstjysk kreds og Isefjordkredsen.

Sjælland Rundt På Indersiden: Nu med Hobie

I øjeblikket er Hobiesejlerne i det østlige Danmark ved at undersøge muligheden for, at deltage i Sjælland Rundt På Indersiden. Udfordringen hedder overnatning.