Gå til hoved-indhold

KDY forlader ligastævne i vrede

Efter en stribe sidstepladser til Sejlsportsligaens første sæsonstævne i Skive og en voldsom kollision med Silkeborgteamets båd, valgte KDY’s hold lørdag at tage hjem.

Legater til unge aarhusianske talenter

Ved en reception mandag 4. maj modtog 6 glade unge aarhusianske talenter legater fra Sailing Aarhus Ungdoms- og Talent Fonden. Læs hvorfor.

Sjælland Rundt På Indersiden fylder 20 år

Den 20.-21. juni fejres Sjælland Rundt På Indersidens 20 års fødselsdag. Sejladsen er åben for alle, for motor eller sejl, der har lyst til at kapsejle og nyde det smukke landskab i fjordene glide forbi.

Havneåbning og standerhejsning i Skovshoved

Efter længere tids byggearbejde på Skovshoved Havn, kunne havnen endelig åbnes og Skovshoved Sejlklub holdt standerhejsning.

Svenskere tester 4 x 400 Mercury hk motor i Dubai

En 57 fods åben båd på 8,5 ton får 4 x 400 hk på agterspejlet og accelerationen er kæmpe, fortæller vores kollega, Gustav Morin fra Hamnen.se.

Flyer 7 SPORTdeck: Velsejlende og rummelig

Beneteau sender nu tre Flyer 7-modeller på vandet. Vi testede bl.a. SPORTdeck-modellen på Mallorca. Herlig båd til dagture.

Fredericia Motorbådsklub vil ud af Dansk Sejlunion

Fredericia Motorbådsklub vil meldes ud af Dansk Sejlunion. Det er for dyrt og vi får ikke noget ud af det, lyder det fra klubben.

X-bov er fremtiden – se den i Kastrup

Mikkel Ancher har forlænget sin motorbåd med en negativ stævn. Læs her hvorfor.

2.228 hestekræfter på motorbåd

Med over 2000 hestekræfter med motoren quad 557 er der garanti for høj fart.