Gå til hoved-indhold

Gps-tracker leder politiet til bådtyv

21-årig mand fra Vestfyn er sigtet for tyveri af to både, efter at politiet snuppede ham på fersk gerning i Røjle-området på Fyn.

Kattegat-tur i november i min nye båd

Det er ingen kunst at krydse Kattegat og være kold, når der er to retter varm mad til aften, og kolde bajere og god varme i båden. Nu er Erik og jeg nået til Odden havn efter vi forlod Aarhus.

Katrines klumme: Hvad f….. er et sejldrev

Ja, så blev jeg bådejer… Den stolte skibsreder af en 29-fods kølbåd, uden meget kendskab til sejldrev, vinterkonservering af motor mv. Men jeg er optimist, det skal nok gå – med gode venners hjælp.

Skibe på 140 og 182 meter kolliderer ved Drogden

De burde ikke være til at overse, men to store skibe kolliderede lørdag eftermiddag med hinanden i Øresund, oplyser Maritime Assistance Service (MAS) under Forsvarets Operationscenter.

KDY & Egå vil have ORCi VM til Danmark i 2016

Direktør for KDY, Christian Lerche er på vej til årsmøde i ISAF på Mallorca. Her vil han, sammen med repræsententer for Egå Sejlklub og Sport Event Denmark, forsøge at få ORCi til Danmark i 2016.

Tøsesejlads i oktober med masser af vind

Nanna Søeberg fra Lynæs tog datter Laura og veninden Josephine, og hundehvalp med på en efterårstur i en Maxi 95. Det blev en hyggelig tur, men motor ville ikke lege med i havnen. Se nu film.

FTLF opsiger aftale med DS

Foreningen Til Langtursejladsens Fremme opsiger den associeringsaftale, der blev aftalt i februar 2014 med Dansk Sejlunion. Formand for FTLF, Kim B. Mathiesen fortæller, at aftalen ikke gavnede FTLFs medlemmer.

Nyt søsportscenter på vej i Frederikssund

Nu får ungdomssejlerne i Frederikssund nye lokaler. Et nyt ungdomssøsportscenter på vej, og skal danne ramme om det maritime ungdomssarbejde i Juniorsejlcentret og for Søspejderne.

Flaskepost drev 18.500 km og blev fundet syd for Australien

Her er den maritime version af historien om at finde en nål i en høstak, fortæller Fyns Amts Avis’ Søsiden-redaktør, Søren Stidsholt Nielsen.

Nyt liv på Kerteminde havn med Egmose Marine Center

- Konceptet er bådopbevaring og bådreparation, og salg af inden- og udenbordsmotorer, Mercury gummibåde, Linder Alubåde og Valiant RIB blandt andet, forklarer Michael Egmose.