Gå til hoved-indhold

Middelfart Sparekasse søsætter ny bådfinansiering

Godt nyt for bådbrancen. Middelfart Sparekasse går imod strømmen og lancerer ”MS Bådfinans” på Fredericia Boat Show

Mette Bloch gir vindertips til sejlere i Fredericia

”Alle kan blive verdensmestre, nogle finder bare aldrig ud af i hvad...”, siger tidligere verdensmester i roning, Mette Bloch, du kan møde på Boat Show.

Delphia Nano: Polsk hygge med syv knob

Motorbåden Delphia Nano er til sejlere, der har god tid. Topfarten for den polske båd er nemlig kun på syv knob, når der lukkes op for alle 15 hestekræfter fra udenbords motoren.

Verdens første luksusyacht til kvinder

Mænd vil måske føle sig fremmede på den barbielignende luksusflyder, som designeren fra Monaco for nyligt offentliggjorde sine tegninger af. Den skal udsmykkes med guldmosaikker, pels og blomster.

Risbjerg klar med prisvinderen Flyer 6 Sundeck

Udover Beneteaus Antares program, viser Risbjerg A/S også den prisvindende Beneteau Flyer 6 Sundeck frem for første gang i Danmark under boat show i Fredericia.

Dansk konstruktør bag ny matchracer

Swedish Match Cup får nye både. Det er Danish Marine Design med bl.a. den danske bådkonstruktør Lars Olsen der står bag den nye matchracer, Brandspot 38M. Båden blev præsenteret på bådmessen i Göteborg.

Tuborg Havn svarer på spørgsmål

I forbindelse med havnesagen i Tuborg, svarer den tidligere havnebestyrelse på en række spørgsmål, som bl.a. minbaad.dks læsere har stillet.

Signe: Arbejdende kvinder og romantik

Det er normalt Henrik der står for det hårde arbejde om bord. Nu er Signe er trukket i arbejdstøjet, og funderer lidt over mænd og deres forhold til kvinder med slibemaskiner.

Søsportens Sikkerhedsråd skifter ud i toppen

47-årige Jan Thorn skal i fremtiden udstikke kursen for Søsportens Sikkerhedsråd. Jan Thorn er selv aktiv fritidssejler med egen sejlbåd, en Bianca 107.

Gråsten Sejlklub svarer igen: Måske ny klub

I en pressemeddelelse fra Gråsten Sejlklub, skriver de, at de ikke kan acceptere afgørelsen fra DS/DIF. Det betyder måske, at Gråsten Sejlklub nedlægges og en ny laves.