Gå til hoved-indhold

Heldig vinder padler hjem med Boat Show-havkajak

Fredericia Boat Show har tradition for at sætte flotte præmier på højkant, og 2015-udgaven bliver ikke nogen undtagelse.

Må børn og unge ikke dyrke sport?

Jonas Döpping, formand for Optimist Class Denmark (OCD) har gjort sig nogle tanker om børn og sport. Er det så slemt at dyrke eliteidræt, når man er barn?

M/F "Ærøsund" bliver til kunstigt rev

Den 5. oktober sænkes M/F "Ærøsund" i Det Sydfynske Øhav. M/F "Ærøsund" bliver fremover ramme om et kunstigt rev, til glæde for dyrelivet og dykkere.

Vind Leitz minihøjtaler i ny facebook konkurrence

Vi giver fem væk. Klik og se hvordan du vinder en.

Terrorgruppe truer med at myrde tyske sejlere - kræver 30 mio. kr.

71-årig skipper og hans 55-årige kvindelige gast blev kapret ud for den indonesiske ø Palawan i april af terrorgruppen Abu Sayyaf.

Maritimt stumpemarked udvider i København SV

Søndag 21. september holder DieselHouse et maritimt stumpemarked, men det er også tilladt med køb og salg af ikke-maritime genstande. Der er ledige stadepladser for 75 kroner.

Jørgen Harreby fra Odense vinder DM i fladfisk

Fiskestævnet i Onsevig på Lolland var igen en succes, selvom fiskeriet blev aflyst om søndagen på grund af blæst. 458 fiskere mødte op, de fangede 4.500 fladfisk.

Dansk Sejlunion svigter tursejlerne – igen

KIRC, Kattegat Inshore Rally for Cruisers blev aflyst i år. Sejladschef i DS Sten Wintlev gør det klart, at det ikke sejlunionens opgave at arrangere og tilrettelægge arrangementer for tursejlerne.

Oslo - København 3 timer og 57 minutter - ny rekord - se nu racerbåden sejle

Jan Jørgensen og Peter Mastrup har fredag sat ny rekord for hurtigste tid i speedbåd mellem Oslo og København. Rekord tilhørte ellers nordmænd, der satte rekord i august.

Effektiv og miljøvenlig brandslukker fra Hellers

Hellers i Kastrup forhandler PFE-1, verdens første kompakte brandslukker til effektiv slukning af brand i væsker, faste stoffer og elektriske installationer.