Gå til hoved-indhold

Vestas bjerget fra revet – på vej mod Mauritius med Mærsk

I løbet af natten er Team Vestas Wind blevet bjerget fra revet hvor det d. 29. november hamrede ind i med 19 knob. Se fotos fra bjergningen.

Test: Uttern T 51 - svensk design til dagsejlads

For 190.000 kroner kan du sejle 28 knob i en ny svensk designet motorbåd, der er vældig godt indrettet og kan bruges til lystfiskeri, småture og vandskisejlads.

Ny spændende bog: Det hemmelige Jylland - fotograf går 1550 km langs kysten

Fotograf Morten Strauch begav sig i vinteren 2013/2014 ud på en tre en halv måneds fodrejse fra syd op langs østkysten og ned langs vestkysten. Formålet var at fange skønhed. Det lykkedes.

Motorbåd laver en kvart 'Vestas'

Eneste sammenligning er dog kun, at motorbåden er på grund ved Øer på Djursland.

En af bådbranchens kæmpere Olav Hansen er død

Den vellidte butiksejer fra Skødstrup, nord for Aarhus, blev 73 år. Selv 14 dage før sin død var han aktiv i bådbranchen.

Politiet advarer: Tyveri af bådmotorer under opsejling

To litauiske varebiler er set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan. Ring 114 hvis du ser noget.

Ny Steen Olsen Alu-Cat er god i bølger

Ny, anderledes katamaran får verdenspremiere på Fredericia Boat Show til februar. - Den er langt mere stabil end en RIB-båd og den kan skyde 25 knob i én meter høje bølger, siger Steen Olsen.

Vulcan-anker har bedre pasform til ankerholder

Vulcan er anden generation Rocna anker. Lige så pålidelig og sikkert som Rocna ankeret, men med bedre pasform i ankerholderen på stævnplatformen. 9 kilo anker koster 2.995 kr.

Vindstød op i underkanten af orkanstyrke ved kysterne fredag

Lavtrykkets dannelse og bane minder lidt om den udvikling, som 'Allan' havde den 28. oktober sidste år, fortæller TV 2.

Vind i sejlene hos danske Key West

Det danske firma Key West, der forhandler tøj med rødder i det maritime, har fået gang i eksportmarkedet og er blandt årets Gazelle virksomheder.