Gå til hoved-indhold

Hjælp Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden om sikkerhed

De er netop ved at gennemføre en undersøgelse omkring lystsejleres og fritidsfiskeres sikkerhed til søs. Deltag her og vind 3.000 kroner.

Vi besøger Søholms Volvo Penta brugtbørs i Sønderjylland

Flemming Søholm er problemknuser, hvis du står med en Volvo Penta, der mangler en reservedel eller vil købe en brugt eller ny motor.

Ny båd: Fra civilisation til øde ø

Udenfor sæsonen ved man aldrig helt hvad man får, når man går i havn. På Hven er der meget øde og mørkt, mens den kommende julefred ligger på lur. Men med bøffer og champagne tåler man meget.

Ny båd: På besøg hos havets arbejdere

Hvad faen er de der fiskere egentlig for nogen? Letmatrosen og jeg kom om bord på en 75 tons fiskekutter, og skibsrederen fik en aha-oplevelse og et indblik i det hårde live blandt havets frie fugle.

Nødblus affyret for sjov sendte SOK på vingerne i Køge Bugt

SOK sendte søndag aften en helikopter fra Flyvevåbnet og to fartøjer fra Marinehjemmeværnet ud på en større aktion ved Vallensbæk Havn, efter vidner havde set nødblus ved havnen.

Søndag i Gilleleje i ny båd

Søndagen tilbragte vi i Gilleleje. De blæste fra sydøst, og det er jo den vej vi skal. Så det blev til en gåtur på havnen, god frokost og et bad!

Grå dag fra Odden til Gilleleje i ny båd

I dag er vi fremme i Gilleleje, efter en omvej forbi Nordsøen, fiskeriets fremtid og Fiskeriinspektionen. Dagen har budt på vind og sygt gråvejr, og Irma var lukket da vi nåede Gilleleje. Øv.

Gps-tracker leder politiet til bådtyv

21-årig mand fra Vestfyn er sigtet for tyveri af to både, efter at politiet snuppede ham på fersk gerning i Røjle-området på Fyn.

Kattegat-tur i november i min nye båd

Det er ingen kunst at krydse Kattegat og være kold, når der er to retter varm mad til aften, og kolde bajere og god varme i båden. Nu er Erik og jeg nået til Odden havn efter vi forlod Aarhus.

Katrines klumme: Hvad f….. er et sejldrev

Ja, så blev jeg bådejer… Den stolte skibsreder af en 29-fods kølbåd, uden meget kendskab til sejldrev, vinterkonservering af motor mv. Men jeg er optimist, det skal nok gå – med gode venners hjælp.