Gå til hoved-indhold

Skibe på 140 og 182 meter kolliderer ved Drogden

De burde ikke være til at overse, men to store skibe kolliderede lørdag eftermiddag med hinanden i Øresund, oplyser Maritime Assistance Service (MAS) under Forsvarets Operationscenter.

KDY & Egå vil have ORCi VM til Danmark i 2016

Direktør for KDY, Christian Lerche er på vej til årsmøde i ISAF på Mallorca. Her vil han, sammen med repræsententer for Egå Sejlklub og Sport Event Denmark, forsøge at få ORCi til Danmark i 2016.

Tøsesejlads i oktober med masser af vind

Nanna Søeberg fra Lynæs tog datter Laura og veninden Josephine, og hundehvalp med på en efterårstur i en Maxi 95. Det blev en hyggelig tur, men motor ville ikke lege med i havnen. Se nu film.

FTLF opsiger aftale med DS

Foreningen Til Langtursejladsens Fremme opsiger den associeringsaftale, der blev aftalt i februar 2014 med Dansk Sejlunion. Formand for FTLF, Kim B. Mathiesen fortæller, at aftalen ikke gavnede FTLFs medlemmer.

Nyt søsportscenter på vej i Frederikssund

Nu får ungdomssejlerne i Frederikssund nye lokaler. Et nyt ungdomssøsportscenter på vej, og skal danne ramme om det maritime ungdomssarbejde i Juniorsejlcentret og for Søspejderne.

Flaskepost drev 18.500 km og blev fundet syd for Australien

Her er den maritime version af historien om at finde en nål i en høstak, fortæller Fyns Amts Avis’ Søsiden-redaktør, Søren Stidsholt Nielsen.

Nyt liv på Kerteminde havn med Egmose Marine Center

- Konceptet er bådopbevaring og bådreparation, og salg af inden- og udenbordsmotorer, Mercury gummibåde, Linder Alubåde og Valiant RIB blandt andet, forklarer Michael Egmose.

Heldig vinder padler hjem med Boat Show-havkajak

Fredericia Boat Show har tradition for at sætte flotte præmier på højkant, og 2015-udgaven bliver ikke nogen undtagelse.

Må børn og unge ikke dyrke sport?

Jonas Döpping, formand for Optimist Class Denmark (OCD) har gjort sig nogle tanker om børn og sport. Er det så slemt at dyrke eliteidræt, når man er barn?

M/F "Ærøsund" bliver til kunstigt rev

Den 5. oktober sænkes M/F "Ærøsund" i Det Sydfynske Øhav. M/F "Ærøsund" bliver fremover ramme om et kunstigt rev, til glæde for dyrelivet og dykkere.