Gå til hoved-indhold

Få tilstandsrapport med i vinteropbevaring i Horsens

Horsens Yachtværft har snart i 10 år tilbudt vinteropbevaring af både op til 25 tons. Nu tilbyder værftet, at bådene automatisk får en gennemgang og tilstandsrapport af båden.

Sang til arbejdet på skoleskibet Danmark

Selv om skoleskibet Danmark er hoppet ind i 21. århundrede, er der stadig visse sømandsdyder, der ikke er forsvundet. Bl.a. at synge shanties.

Kapsejlads på Orkney med tømmermænd

Erik Venøbo fortsætter singlehandsejladsen i det skotske ø-hav Orkney. På øen Mainland deltog han i det årlige Kirkwall Regatta, og det var både sjovt og lidt forvirrende.

Elektriske bådmotorer fra Lynch distribueres nu i Danmark

Elektrisk bådmotorer giver bæredygtig sejlads uden røg og støj. Solbaaden.dk i Aarhus er ny importør af Lynch, der har patenteret el-motorer.

 

Rammer stenmole i mørke i Køge - måske med 20 knob

43-årig mand havde ikke styr på sin 22 fods speedbåd, der ramte mole, så han røg på sygehus. Han sigtes for spiritussejlads, skriver sn.dk

20 sejlere knaldet ved Langelandsfestival

Bådrazzia. I forbindelse med Langelandsfestivalen besluttede politiet at kigge lidt nærmere på bådfolket i området, skriver fyens.dk

Uventet møde i Skotland

Minbaad.dks læsere fik aldrig historier fra Orkney. Det skyldes meget ustabile internet- og telefonforbindelser. Men sidste dag i Skotland fik jeg en uventet gæst, Erik Venøbo.

Sejl ikke gennem Bøgestrømmen - dybde på kort passer ikke

- Jeg vil ikke anbefale både med over 1,8 m dybgang, at gå gennem Bøgestrømmen, forklarer Horsens-sejler Christian Blæsbjerg efter han gik på grund med sin First 36.7.

Båd bygget af 5.000 plasticflasker

Fire mænd har bygget en båd af plastikflasker og vil ved hjælp af pedalkraft sejle fra Tjekkiet til Tyskland. Alt sammen for at sætte fokus på Europas plastikspild. Se galleri.

Tuco i Faaborg tilbyder igen vinteropbevaring af både

Godt nok er det stegende hedt, men det er tid nu at tænke over om du vil ha din båd indendørs, mener Tuco Yacht Værft ApS, der åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller.