Gå til hoved-indhold

Første standerhejsning i Rungsted Sejlklub

Den 28. juni kunne Rungsted Sejklub hejse standeren for første gang i klubbens historie. Klubben blev stiftet i foråret 2013.

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Norsk bådjournalist ror nu fra Moss til København

70-årige Ulf Johnsen er startet med at ro til København. - Er du allerede begyndt at fortryde, lyder det på videoen af den skøre nordmand, vi kender godt.

Volvo Penta klæder den danske bådbranche på

Volvo Penta inviterede udvalgte bådfolk og nøgleforhandlere fra hele Europa til seminar på deres testcenter i skærgården ved Gøteborg.

 

 

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.

Sommerlejr 2014 i Gråsten med sjov ungdomskølbåd

Ikke færre end 18 klubber arrangerer i år Sommerlejr eller Sommercamp, i skolernes sommerferie. I Gråsten Sejlklub prøver man Seascape 18.

Herlig jubilæumsweekend i Taarbæk

Taarbæk Sejlklub fejrede i weekenden klubbens 75-års jubilæum. Der var fest på havnen og DM for Yngling på vandet.

DM for Yngling og jubilæum i Taarbæk Sejlklub

Taarbæk Sejlklub fejrer i weekenden deres 75 års jubilæum. Udover fest på havnen, er der også DM for Yngling.

Sejl noget nyt i Hellerup lørdag

Hellerup Sejlklub arrangerer ”Prøv Noget Nyt” i morgen lørdag. Her kan erfarne såvel som uerfarne prøve en bådtype eller to, de ikke kender.

Boat Show i Fredericia scorer topnavn til foredrag

På Boat Show 7. marts 2015 - går journalist Mikkel Beha Erichsen på scenen og fortæller om sejlads til Caribien og Mellemamerika. - Hans foredrag trækker fulde huse i øjeblikket, siger udstillingschef.