Gå til hoved-indhold

Undgå ulykker – hav grejet i orden

Ulykker til søs kan undgås med omhu og viden. Dansk Sejlunion har en stribe gode råd, så du undgår havari.

Må radioen bruges uden certifikat?

En sejler lytter på kanal 16, og finder ud af, at han kan hjælpe en anden sejler der har motorstop. Men han har ikke radiocertifikat, så må han overhovedet bruge radioen?

46-årig druknet efter jolle kæntrede ved Stevns

En 46-årig mand døde tirsdag aften, efter den jolle, han var om bord i, kæntrede ud for Rødvig på Stevns. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Første standerhejsning i Rungsted Sejlklub

Den 28. juni kunne Rungsted Sejklub hejse standeren for første gang i klubbens historie. Klubben blev stiftet i foråret 2013.

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Norsk bådjournalist ror nu fra Moss til København

70-årige Ulf Johnsen er startet med at ro til København. - Er du allerede begyndt at fortryde, lyder det på videoen af den skøre nordmand, vi kender godt.

Volvo Penta klæder den danske bådbranche på

Volvo Penta inviterede udvalgte bådfolk og nøgleforhandlere fra hele Europa til seminar på deres testcenter i skærgården ved Gøteborg.

 

 

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.

Sommerlejr 2014 i Gråsten med sjov ungdomskølbåd

Ikke færre end 18 klubber arrangerer i år Sommerlejr eller Sommercamp, i skolernes sommerferie. I Gråsten Sejlklub prøver man Seascape 18.

Herlig jubilæumsweekend i Taarbæk

Taarbæk Sejlklub fejrede i weekenden klubbens 75-års jubilæum. Der var fest på havnen og DM for Yngling på vandet.