Gå til hoved-indhold

Tyvebander går efter speedbåde - 12 stjålet i weekenden

Speedbåde og aftagelige bådmotorer til titusindvis af kroner forsvinder i stort tal fra danske havne og kyster, mindst 12 forsvandt i weekenden. Både ses drivende, da motoren er attraktiv.

Så hurtigt brænder en motorbåd

Det elektriske skaber typisk brand på både. Se skræmmende eksempel på hvordan branden udvikler sig på en båd i Norge. Få her gode råd til at undgå brand om bord.

Tuco lancerer lette arbejdsbåde

Tuco Marine Group har udviklet en helt ny serie af 16 både specielt designet til de mest kritiske og barske arbejdsforhold på havet, fortæller værftet i Faaborg.

Skovshoved Ungdom: Nej, vi har ikke tilbagegang - men fremgang

DR Ultra ville lave et indslag om nedgang i sejlsporten. Men da KDY og SKS slog deres ungdomsafdelinger sammen, steg antallet af nye optimistsejlere med 100%.

Her druknede sejlerne i Danmark

Ni ud af 10 af de sejlere, der siden 2008 er druknet i Danmark, havde ikke redningsvest på. Tit er det erfarne sejlere, der drukner tæt på kysten i roligt vejr.

Norsk sejler forvundet ved Sydamerikas kyst

Den norske sejler Thomas Tangvald er forsvundet på en tur fra Fransk Guyana til øen Fernando du Noronha ud for Brasiliens kyst. Han sejlede turen alene.

Lillebælt spærres for al sejlads i en måned i perioder

Fra 26. maj til 26. juni vil et område ved den gamle Lillebæltsbro blive spærret af for al sejlads i op til fire timer ad gangen. Afspærringen sker, fordi Energinet.dk fjerner 4 højspændingsmaster.

Katrines Klumme: Havet – livets vugge eller plastiksuppe?

Er der en klokke der ringer? Alt det plastikaffald, som vi sejlere og andre smider i havet, ender i maven på fugle, pattedyr og fisk. Det samlede areal af plastikøer er på størrelse med Afrika.

Børneflotille savner "andemor"

Dansk Sejlunions flotillesejladser blev en stor succes i 2013. Også i år er der stor interesse, men familieflotillen savner en lederbåd. Var det noget for dig?

Vi prøver Yamahas hurtigste vandscooter - topfart 69 knob

Minbaad.dk var i Svendborg tirsdag og prøve Yamaha FX SVHO HK til 149.900 kr. Vandscooteren er virkelig sjov at sejle, men man er bange for at blive smidt af. Vi ku slet ikke gi fuld gas.