Gå til hoved-indhold

Yamaha-motorer til vands og lands på Bakken

Lørdag 26. april bliver Bakken omdannet til en mindre motor-udstilling, når Yamaha-forhandlerne på Sjælland og Fyn holder ”Yamaha på Bakken 2014”.

Herlig men dyr hybrid-cykel uden kæde til båden

Minbaad.dk har prøvet Mando Footloose cyklen til 30.000 kr. Dyrt ja, men den er en fornøjelse at cykle på og så kan den pakkes sammen til båden.

Topsejler fylder 60 år: Tillykke Jørgen Bojsen-Møller

I morgen kan Jørgen Boisen-Møller fejre sin 60-års fødselsdag, og kan se tilbage på mange år med adskillige OL-, VM- og EM-medaljer. Nu har han købt en ny 505er, hvor VM-guldet mangler.

Mini-påskelejr i Juniorsejlcentret

En spontan påskelejr for C-optimister arrangeret af Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter fik 15 optimistsejlere på vandet.

Kebony vinder pris for bedste virksomheds-innovation i London

Norsk selskab har udviklet et bæredygtigt og miljøteknisk alternativ til truede tropiske træsorter, der apteres på både. Kebony skabes via et biprodukt fra sukkerørsproduktion.

Hjælp til regler for sejlads med passagerer

Søfartsstyrelsens regelsæt for sejlads med passagerer er lidt indviklet. Dansk Sejlunion har lavet en side, med svar på de mange spørgsmål.

Anders Kristensen skifter KDY ud med Kongelig Norsk Seilforening

Anders Kristensen forlader direktørposten i KDY efter fire år. Han flytter til Oslo som ny direktør for Kongelig Norsk Seilforening

Frederikssund køber Hobie Cat 16 SPI

Juniorsejlcentret i Frederikssund Sejlklub har netop investeret i to Hobie Cat 16 SPI. Sejlsportsligaen er for dyr for den lille klub, men ungdomsafdelingen ønskede sig nye hurtige joller.

Horsens Sejlklub indvier nyt klubhus

Lørdag kunne Horsens Sejlklub tage hul på en ny sæson, med et spritnyt klubhus. Formand Bjarne Hansen, holdt åbningstalen på den store nye terrasse.

Fregat fra USA hjælper sejlbåd ved Mexico

En amerikansk familie fik hjælp, da deres datter blev syg om bord en sejlbåd, sydvest for Mexico.