Gå til hoved-indhold

Vi prøver Yamahas hurtigste vandscooter - topfart 69 knob

Minbaad.dk var i Svendborg tirsdag og prøve Yamaha FX SVHO HK til 149.900 kr. Vandscooteren er virkelig sjov at sejle, men man er bange for at blive smidt af. Vi ku slet ikke gi fuld gas.

De unge køber Accent 26

Nogle bådklasser er bare ikke til at slå ned. Netop som man går og tror, at en klasse er helt død, stikker den hovedet frem igen. Accent 26-klassen er ingen undtagelse, her køber de unge båd.

Efterlysning efter frækt tyveri af to trailerbåde i Rungsted

En Askeladden 605 og en Sea Ray 220, som stod på ShipShape’s salgsområde ud mod Strandvejen er stjålet fra Rungsted Havn. Bådene udgør til sammen en værdi på over 400.000 kr.

Danmarks største sejlerskole Watergames nu også i Aalborg

Watergames udvider deres aktiviteter til Aalborg, således der nu også i nordjylland kan tilbydes intensive kurser til fritidssejlerne.

Niels Mathiesen: Vi skal have fokus tilbage på sejlsporten

Niels Mathiesen, bådebygger fra Nordjylland, er udnævnt til æreshåndværker 2014 i Aalborg. Nu stifter han et ungdomslegat til unge sejlere, for igen at få fokus på sejlsporten.

100 års jubilæum i Horsens med stævner

Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling kan i år fejre 100 års jubilæum. Jubilæet fejres bl.a. med to ungdomsstævner.

Peter Bruun-både tema til Svendborg Classic Regatta

Konstruktøren Peter Bruuns både, Marsvin, Spækhugger, Grinde og Kaskelot er årets tema til Svendborg Classic Regatta.

Piraterne fra KDY forærer Marselisborg en Elliot 6M

Ved standerhejsningen i lørdags blev Elliot 6M’eren ”Knud-Ole” givet til Marselisborg Sejlklub. Båden er en gave fra Piraterne i Kongelig Dansk Yachtklub.

Standerhejsning i Hellerup med to spritnye J/70’ere

Ved søndagens standerhejsning i Hellerup Sejlklub kunne en stolt formand Jesper Kamp Nielsen præsentere klubbens to nye J/70'ere. Det er de første J/70'ere i Danmark.

Yamaha-motorer til vands og lands på Bakken

Lørdag 26. april bliver Bakken omdannet til en mindre motor-udstilling, når Yamaha-forhandlerne på Sjælland og Fyn holder ”Yamaha på Bakken 2014”.