Gå til hoved-indhold

Rig nordmand glemte båd i to år - troede den var solgt

Svensk politi ryster på hovedet efter de havde startet efterforskning af en stjålet Rinker Vee 342, som nu viser sig blot var glemt. Ejer troede båden var solgt.

Hollandsk sejler forsvundet på Atlanten

Den hollandske sejler Sietse Hagen, er forsvundet på Atlanterhavet. Han sejler en 27 fods båd, og forlod Tenerife d. 15. januar med kurs mod Caribien.

Vi tester Prestige 750 til 23 mio. kroner i Cannes

Minbaad.dk/BådNyt er i filmbyen og prøver både. Den første vi testede var denne luksuriøse Prestige 750, der sejler med 2 x 1200 MAN-dieselmotorer.

Rungsted Sejlklub får sin første skolebåd

Rungsted Sejlklub har fået foræret en Yngling. Klubben er meget taknemmelige for gaven, og har endnu en Yngling på vej, der dog skal hovedrenoveres først.

Sejlende protest mod sandsugning i Øresund

Firmaet NCC's kritiserede udvinding af råstoffer ved hjælp sandsugere i Øresund, har nu afstedkommet en protestsejlads til Christiansborg d. 28. marts.

Kandidat til DS bestyrelse, Mads Christensen

Som den eneste kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, genopstiller Mads Christensen. Mads har brugt tid på den nye Sportsbådsliga, et arbejde han gerne vil følge til dørs.

Kandidat til DS bestyrelse, Henrik Voldsgaard

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions bestyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå.

Kandidat til DS bestyrelse – Line Markert

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions betyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå. Her er Line Markerts oplæg.

89 meter yacht lejes for 6,7 mio. kroner - for en uge

Kom om bord på luksusyachten, ´Nirvana,´ en 89 meter lang båd til 1,7 mia. kroner. Den blev sejlet til bådmessen i Dubai.

Hellerup Sejlklub stiller kandidat til DS bestyrelse

Hellerup Sejlklub opstiller den 37-årige Line Markert til Dansk Sejlunions bestyrelse. I alt fire bestyrelsesmedlemmer er på valg til generalforsamlingen d. 29. marts i Horsens.