Gå til hoved-indhold

Fyn rundt – for fuld damp

Fyn Rundt for store sejlskibe, får i år følgeskab af 104-årige, nyrenoverede dampbugserbåd "Bjørn" fra Helsingør. “Bjørn” følger de gamle træskibe hele vejen rundt om Fyn.

Sejl på tur med Danmarks flydende kulturarv

Københavnerne og Københavns besøgende får nu mulighed for en maritim oplevelse – at være menig om bord på en historisk skonnert på en sejltur på Øresund.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?

Rungsted Sejlklub optaget i Dansk Sejlunion

Rungsted Sejlklub, der blev stiftet d. 10. marts er blevet optaget som klub under Dansk Sejlunion. Det kommer lige tilpas, siger klubbens formand Nicolai Møller-Andersen.

Voldsom brand raserer klubhus i Finland

Helsingfors Segelsällskaps bådehus nedbrændte i sidste uge. Bådehuset var opbevaringssted for joller, sejl, master og andre bådting. Ingen kom til skade ved branden. Se fotos.

Det er MIN båd, den der - politi konfisker båd

En mandlig bilist stoppede i lørdags en bil med bådtrailer på Odensevej ved Langeskov i lørdags og tilkaldte politiet.

Gravid kvinde ramt af flyvende vandscooter

En 27-årig vandscooterfører, der legede på hækbølgen af en speedbåd, fløj over speedbåden og ramte en gravid kvinde i hovedet. Hun er nu indlagt med kæbebrud.

Bella Center aflyser bådudstillingen i 2014

Bella Center ønsker ikke at holde bådmesse i 2014. De økonomiske forhold er for dårlige og bådbranchen for presset. Bella Center mener ikke, at der er belæg for at holde en så stor messe.

Ny prisbillig trådløs bådalarm til Danmark

Yachtsafe er en ny svensk virksomhed fra 2007. Priser fra 2.395 kr. til 4.695 kr. fortæller importør Brian Beck til minbaad.dk. Læs om den her.

Skatterådet: Udenlandsk medejerskab sparer ikke for kaskoafgift

Skatterådet giver nu et bindende svar, som klart fastslår, at udlandsmodellen ikke giver skattefrihed ved afgift omkring kaskoforsikring af både, fortæller Dansk Sejlunion.