Gå til hoved-indhold

Tag med DS på flotillesejlads i sommerferien

I sommer arrangerer Dansk Sejlunion flotillesejladser for både børn og voksne. Turene går til Rügen, Bornholm, og en dedikeret tur for børnefamilier går fra Helsingør til det sydfynske og hjem igen.

Boganmeldelse: 100 års skuffelse med Dansk Sejlunion

Jeg havde glædet mig til at læse 100 års-jubilæumsbogen ”Hundrede år med Sejlerglæde”. Men svær var skuffelsen over et værk, der anpriser DS og glemmer de mange knaster, banen også var belagt med.

Windsurfere tilbage i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus bestyrelsen besluttede enstemmigt på seneste bestyrelsesmøde at optage Århus Windsurfing Klub i Sailing Aarhus. Klubben var med til at stifte Sailing Aarhus tilbage i 90’erne.

18-årige savnes - gummibåd nu fundet ved Endelave

Jacob Hjerrild og Rasmus Banke Jørgensen sejlede i aftes ud fra Juelsminde i en sort gummibåd og de er ikke er set siden.

 

Yamaha på Bakken med vandscootere og motorbåde

Motorcyklister skal få øjnene op for Yamahas produktlinje af bådmotorer og vandscootere på Bakken på lørdag, fortæller Preben Hansen fra Yamahas bådafdeling.

Er store flerskrogsbåde kun til tursejlads?

Sejlere med store flerskrogsbåde kan vælge mellem to klasseforeninger. Men begge foreninger fokuserer på tursejlads, så kapsejlere skal måske vælge foreningerne helt fra.

Video: Se Nacra F18 vælte og ramme anden båd

Det er åbenbart ikke så ligetil at sejle katamaran. Se to hollandske både komme i nærkontakt. Skidt for nerverne og ikke helt ufarligt...

Bådhuset ny importør af Galia motorbåde

Bådhuset fra Beder ved Aarhus har indgået kontrakt med det polske Galia værft på både med udenbordsmotorer, der har et stort program.

Skolebåd kæntrer ved Portugals kyst - to døde

To meldes omkommet efter et forlis ud for Portugals kyst onsdag. Lokal sejlerskole om bord en X-442, blev overrasket af kraftig vind og store bølger.

Tag VHF/SRC kursus på nettet

Nu kan du nemt og billigt forberede dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve online. Dansk Sejlunion og Marstal Navigationsskole har lavet kurset, der åbner på mandag.