Gå til hoved-indhold

Götakanal - nu med flere tilbud til sejlere

Mange sejlere opfatter Götakanal som en oplevelse, frem for en transportstrækning. Det har AB Göta kanalbolag taget konsekvensen af, og udbygget gæstehavne og sørget for flere oplevelser.

Bengt-Erik Iversen ny journalist på minbaad.dk

Nordmanden Bengt-Erik Iversen er en af Nordens mest erfarne

motorbådsjournalister og nu er han også her på siden. Han arrangerer Nordisk Bådtest, hvor minbaad.dk deltager fra Danmark.

Ny sejlklub i Rungsted - uden bridge og business

10. marts 2013 fik Rungsted en ny sejlklub. I modsætning til den eksisterende klub på havnen, KDY, vil den nye klub kun have fokus på at sejle, og det skal være nemt og sjovt - for 200 kr. om året.

Broer i Københavns havn er først klar til oktober

Fire nye broer skulle have stået klar i februar. Nu bliver de tidligst indviet til oktober. Forsinkelsen bør ikke få konsekvenser for sejlerne i havnen, skriver dinby.dk

Prøv en Contender – når det bliver varmere

Har du lyst til at prøve en Contender, ligger der klubjoller i både Hellerup og Aarhus lystbådehavn. Book en tur nu, og sejl når vejret er lidt mere sommerligt.

Paragon 25 Ranger - god nok til politiet

Finske Paragon 25 Ranger er så robust at selv det tyske og schweiziske politi bruger den 3,4 tons tunge båd, fortæller Søren Jensen fra ShipCenter i Ishøj.

Båd sank i Storebælts sejlrende - fuld skipper reddet

Fire personer blev natten til lørdag reddet i land, da deres 41 fods båd fra Nyborg sank i sejlrenden i Storebælt. Der venter muligvis ejeren af båden en regning.

Lej båd til ferien

Larsen Yacht Charter ved Dyvig Bro på Als udvider charter-porteføljen med to nye Jeanneau’er. En Sun Odyssey 30i og en Sun Odyssey 33i performance.

Surf, Stand Up Paddle & Rafting får eget forbund

Nu har surferne, stand Up paddlerne og rafterne fået deres eget specialforbund. Det nye forbund vil bidrage med et kæmpe løft af Surf, Stand Up Paddle (SUP) og Raftingsporten i Danmark.

Brændt, sunket og hævet – båden der ikke vil dø

I sidste uge skrev vi om en Spækhugger, der brændte i Bønnerup havn. Forleden sank den, da nogle gummi/plastgennemføringer var smeltet. Men den kom op igen.