Gå til hoved-indhold

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.

Sejlbåd hang fast i Masnedøbroen - sejl på cykelsti

Lokomotivfører Erik Christensen spærrede øjnene op. En sejlbåd sad fast på broen. Sejlet var flækket og blæste ind over cykelstien og lidt af højre vejbane. Se fotos.

Tid til konservering af påhængsmotoren

Snart er vinteren over os. For at beskytte påhængsmotoren mod korrosionsskader skal kølesystemet renses og konserveres. Et konserverings-kit klarer sagen.

Kronprins Frederik surfer i Klitmøller

Kronprins Frederik skal dyste mod unge surfere fra Klitmøller, Glyngøre og Skive, når han besøger Klitmøller og Danmarks mest opsigtvækkende surf-event, KIA Cold Hawaii PWA World Cup 2013.

Druknet med vest på

Den 55-årige sejler der omkom i Kattegat d. 20. august, havde svømmevest på, men den var ikke lynet og skridtgjorden var ikke gjort fast.

Fuld speedbåd-sejler håner politiet i Kerteminde

En 34-årig mand fra Kerteminde sigtes for spiritusejlads og for at tale nedsættende til politiet efter at han med fire andre sejlede fuld rundt i Kerteminde Havn.

 

Politiet finder lager i Polen med stjålne bådmotorer - hvem ejer dem?

Efterforskningssektion i Padborg søger ejermændene. Flere af bådmotorerne er lokaliseret stjålet omkring Silkeborg, Skanderborg og Norddjurs kommune i perioden fra den 5. - 21. juli.

 

 

Skatteministeren mødte Danboat i en sejlbåd - afgift virker ikke

Danboats bestyrelse havde inviteret skatteminister Holger K. Nielsen om bord på formandens båd under Dragør-udstillingen. Bestyrelsen havde forinden meldt sig ind i SF for at få indflydelse.

42 km SUP tværs over Storebælt

Fra Øer ved Ebeltoft til Sjællands odde, på SUP-bræt tværs over storebælt. Det er hvad ni seje SUP-sejlere gennemførte i starten af august. Se video fra turen.

55-årig sejler forsvundet i Kattegat

SOK har ikke kontakt med en 55-årig mand, der faldt over bord sin båd i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt tidligt tirsdag formiddag. SOK intensiverer redningsaktionen.