Gå til hoved-indhold

Surf, Stand Up Paddle & Rafting får eget forbund

Nu har surferne, stand Up paddlerne og rafterne fået deres eget specialforbund. Det nye forbund vil bidrage med et kæmpe løft af Surf, Stand Up Paddle (SUP) og Raftingsporten i Danmark.

Brændt, sunket og hævet – båden der ikke vil dø

I sidste uge skrev vi om en Spækhugger, der brændte i Bønnerup havn. Forleden sank den, da nogle gummi/plastgennemføringer var smeltet. Men den kom op igen.

Vokseværk for Seascape 18 klassen

Seascape 18 fik dansk klasseforening i september 2012. Nu har Seascape 18 også fået en tysk klasseforening – med 50 medlemmer!

Nyt sejlerleksikon

Anker W. Lauridsen, der både er skibsbygningsingeniør og aktiv sejlsportsmand, har begået et sejlerleksikon. Udover leksikon er der artikler om de mange begreber forbundet med sejlads.

Bådauktion introduceres af Svendborg-mægler

YachtBroker Auktion har de første både på auktion på Yachtbroker hjemmeside. Nu fortæller bådmægler Mikkel Synnestvedt om bådauktionen, hvor man kan afgive bud.

Fluefiskeri fra en svensker med høj stol

Den svenske styrepultbåd, HR 460fishing, er til den aktive lystfisker, især hvis man er til fluefiskeri.

Ny norsk Askeladden P77 Weekend

Askeladdens P-serie har fået en speciel god modtagelse i Norge. I dag er P-serien Askeladdens mest solgte både.

Nord West & Najad AB forventes snart solgt

Et advokatfirma i Göteborg forventer at værftet, der er begæret konkurs, bliver solgt i slutningen af marts. Investorer har besøgt værftet, der kuldsejlde med en gæld på 110 mio. svenske kroner.

Passatvind og Flyvefisk som e-bog

Jan Bertelsen tager os med på en jordomsejling til Caribien og Middelhavet, i bogen Passatvind og Flyvefisk. Få den nu som e-bog.

Hollywood i Ishøj havn

Hvad Hollywood er for spillefilm, er Ishøj havn lige nu for reklamefilm. Tempo Bådsalg lægger i disse dage lokaler og båd til en filmoptagelse, hvis handling er en hemmelighed.