Gå til hoved-indhold

Journalist Signe Storr ny blogger på minbaad.dk - læs første beretning

Vores nye blogger Signe Storr og hendes kæreste Henrik Hansen er på vej fra Lissabon til Canarieøerne i "Capibara", en Allegro 30. Læs Signes blog om at være langturssejler.

En blå himmel er ikke bare blå

Marinemaler Ken Zier viser sine nyeste 52 malerier fra Lyngsbæk Strand ved Ebeltoft, på en udstilling i Fuglsøcentret på Mols i efterårsferien.

DM i fladfisk i Onsevig - 11.378 fisk blev fanget

161 både med 456 mand deltog i DM i fladfisk. - Det er ikke mange andre stævner indenfor lystsejlads, der kan trække så mange deltagere som DM i Fladfisk, siger Peter Dan Petersen.

Fynske sejlere får fartbøder på stribe i søkontrol

Seks får bøder, mens 20 får påtaler efter ny søkontrol på Svendborgsund.

 

Kronprins Frederik udfordret af unge surfere

Kronprins Frederik fik saltvand og blæst i håret, da han i søndags lærte tricks fra den absolutte verdenselite i windsurfing.

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.

Sejlbåd hang fast i Masnedøbroen - sejl på cykelsti

Lokomotivfører Erik Christensen spærrede øjnene op. En sejlbåd sad fast på broen. Sejlet var flækket og blæste ind over cykelstien og lidt af højre vejbane. Se fotos.

Tid til konservering af påhængsmotoren

Snart er vinteren over os. For at beskytte påhængsmotoren mod korrosionsskader skal kølesystemet renses og konserveres. Et konserverings-kit klarer sagen.

Kronprins Frederik surfer i Klitmøller

Kronprins Frederik skal dyste mod unge surfere fra Klitmøller, Glyngøre og Skive, når han besøger Klitmøller og Danmarks mest opsigtvækkende surf-event, KIA Cold Hawaii PWA World Cup 2013.

Druknet med vest på

Den 55-årige sejler der omkom i Kattegat d. 20. august, havde svømmevest på, men den var ikke lynet og skridtgjorden var ikke gjort fast.