Gå til hoved-indhold

55-årig sejler forsvundet i Kattegat

SOK har ikke kontakt med en 55-årig mand, der faldt over bord sin båd i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt tidligt tirsdag formiddag. SOK intensiverer redningsaktionen.

72 procent flere unikke læsere på minbaad.dk

Den seneste måneds tid er læsertallet eksploderet på minbaad.dk i forhold til sidste år, viser Google Analytics.

Donation til dansk match race

Whiskeymærket Johnnie Walker gav i går en større donation til Match Racing Denmark. Overrækkelsen af 50.000 kr foregik til en større reception på luksusyachten John Walker & Sons Voyager.

Pak båden ud på et minut og sejl 20 knob

Quickboat foldes ud hurtigere ud end en babyseng. Den 3,7 meter lange båd kan bære en motor på 10 hk. Topfart 20 knob.

Robåd i Hellerup savet over af vandscooter

Et hold roere fra Danske Studenters Roklub fik nok pulsen ekstra højt op under en tur onsdag aften ved Hellerup. Og det var ikke på grund af de mange åretag.

Ledige pladser til sommertur i Yngling

Er du mellem 15 og 20 år og uden planer for uge 31 eller 32? Ellers skal du droppe dem til fordel for Hellerup Yacht Weeks (HYW) – Det vil du nemlig ikke gå glip af!

Dannebrog fik kappet flagspil af

En fiskekutter på vej ud af Rudkøbing havn kom for tæt på Kongeskibet Dannebrog. Nærkontakten knækkede det såkaldte flagspil.

Sejler faldt over bord og gik til bunds i Isefjorden - opdateret

Søværnets Operative Kommando og Midt- og Vestsjællands Politi har sat både dykkere og helikopter ind i søgningen efter en lystsejler, der søndag aften faldt over bord ved Isefjorden ud for Kongsøre.

På tur med Lipstick: Mast over bord

Vi tog afsked med Lipstick, Erik og Louise i Norge efter en tur på hospitalet. Siden er der sket mangt og meget, turen er i alt fald forbi for denne gang.

Besøg whisky luksusyachten Voyager i København

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers yacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Din sejlklub har fået en invitation til at komme om bord, men der er ledige pladser.