Gå til hoved-indhold

Dansk Søredningsselskab: Speedbådskørekort kan tages med venstre hånd

Det er en formsag at anskaffe sig et speedbådskørekort, og mange speedbådssejlere og vandscooterførere aner ikke, hvad de foretager sig, når de er på vandet, lyder kritik.

Prøv en SUP i Middelfart

Alle kan – gratis – prøve Stand Up Paddle på demoudstyr fra forskellige boardimportører, og Danmarks bedste SUP-surfer Casper Steinfath holder workshop 10. august.

De er flinke de nordmænd - Louise på hospital

Sygdom om bord fik aflivet nogle af de fordomme, vi har om vores naboer. Godt nok er øllet dyrt, men sundhedssystemet, det virker bare. Kursen er nu sat vestpå. Læs mere fra Erik og Louise Venøbo.

Tre både sank og bro blev ødelagt i Norge

Det gik helt galt da cementbåden Cyprus Cement skulle forlade havnen i Levanger. Skibet kunne ikke manøvrere og smadrede baglæns ind i broer og småbåde.

Var det Skotland du sagde?

Tidligere fiskeskipper Erik Venøbo og datter Louise er taget på sommertogt i Eriks ”nye” båd Lipstick. Planen var oprindelig at nå Skotland, men kuling har tvunget båden til at blive i Norge.

Du drukner i havnen

Der er sket et stort fald i antallet af drukneulykker. Men påfaldende mange drukneulykker sker i havnen, når folk går til og fra båden. Og det går ofte ud over mænd i 60 års alderen.

Nordkaperen og Kløvedal besøger lystsejlads-museum

Troels Kløvedals "Nordkaperen" sejler i disse uger rundt i danske farvande for at producere indslag til TV2's nye kanal Fri. Han kommer lige forbi Tåsinge og ser på ældre både.

Fyn rundt – for fuld damp

Fyn Rundt for store sejlskibe, får i år følgeskab af 104-årige, nyrenoverede dampbugserbåd "Bjørn" fra Helsingør. “Bjørn” følger de gamle træskibe hele vejen rundt om Fyn.

Sejl på tur med Danmarks flydende kulturarv

Københavnerne og Københavns besøgende får nu mulighed for en maritim oplevelse – at være menig om bord på en historisk skonnert på en sejltur på Øresund.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?