Gå til hoved-indhold

Flere julegaver der holder

Nu er der kun 14 dage til jul, og vi har igen fundet nogen gode og nyttige gaver til sejleren. Se her, om der er noget, du har lyst til at give eller få. Der er gaver i flere prislejer.

DMI til minbaad.dk: Ikke isvinter endnu

Så blev det for alvor vinter. Der er ikke meldinger om is i havnene endnu, men bliver det kolde vejr ved, varer det ikke længe for vintertræningen må indstilles. Er der is i din havn?

SOK har stadig ansvar for isbrydning - visse steder

Den nye lov om isbrydning betyder, at søværnet ikke længere har nogen isbrydningsopgaver. SOK har dog fortsat ansvaret.

Folkebåden Tibbe på museum

Alle glasfiber-Folkebådes moder "Tibbe" er kommet på Danmarks Museum for Lystsejlads, der nu har overtaget "Tibbe" med hjælp fra Tuborg fondet.

Rønnows Klumme: Hvad har vi dog gjort?

Så er den gal igen! Nu skal sejlerne atter holde for med en merudgift på forsikringen. Læs: Atter en skat på sejlsporten. Læs Rønnows tanker om afgiftsforhøjelsen.

Dansk Sejlunions høringssvar om afgift - se nu advokat-kommentar

Dansk Sejlunion kæmper hårdt for at danske bådejere ikke rammes af yderligere afgift på kaskoforsikring, der kan stige fra 1 procent til 1,34 procent. Læs et velbegrundet høringssvar.

Skat på sport?

Får regeringen afgiftsforhøjelsen på lystbådes kaskoforsikringer igennem, koster det sejlklubberne dyrt. - Tordnende unfair, siger formanden for Hellerup Sejlklub, der har 68 klubbåde.

Danboat: Kaskoforhøjelse er ikke rimelig

Regeringens forslag om at hæve afgiften på kaskoforsikring på lystfartøjer fra 1% til 1.34 % rammer helt skævt, siger formand for Danboat, Jan Hansen til minbaad.dk.

Netreklamer vokser igen - nu med 10 procent i år

I forhold til 2011 bruger virksomheder igen flere penge på netreklamer. - Det giver os mod på mere udvikling, siger bestyrelsesformand på minbad.dk. Store dagblade viser til gengæld tocifrede tab.

Volvo Penta på prisvindende både i Italien

Et af de førende, italienske bådmagasiner, Vela e Motore, har valgt årets både. I fire af fem både, var der svenske Volvo Penta om bord.