Gå til hoved-indhold

Hvad laver din klub i vinter?

Sæsonen lakker mod enden, og mange klubber og kredse har spændende vinterarrangementer på bedding. Svanemøllekredsen lægger ud med en aften om filmproduktion til søs.

Ny obligatorisk forsikring truer sejlerne

Dansk Sejlunion kæmper imod forslaget om at pålægge danske sejlere obligatorisk forsikring til fjernelse af vrag og foreslår i stedet alternativ. Danske tursejlere er uenige.

Sandy sænker HMS Bounty i Atlanten - kaptajn savnes

En kopi af tremasteren HMS Bounty sprang læk og sank i går efter orkanen Sandy tog fat. 14 besætningsmedlemmer blev reddet i land af U.S Coast Guard, men kaptajnen savnes stadig. Se video.

Jobs superyacht færdig - et år efter hans død

Afdøde æblechefs enke og tre børn deltog i en ceremoni i Holland i weekenden, hvor den 260 fods superyacht i alu, Venus, blev vist frem.

Danish Big Boat Club ser dagens lys

Danmarks første storbåds-klub blevet til virkelighed. En gruppe på fire arbejder på at få rammerne på plads, til en stiftende generalforsamling i år. Storbådsejlerne ønsker færre og bedre stævner.

Sejlerskoleelever i livsfare i den Engelske kanal

Seks engelske sejlerskoleelever, blev sendt på en natsejlads der kunne have kostet dem livet. Det kom frem under en retssag, mod bådens skipper Charles Sturrock. Se video.

Brandvæsnet køber en opgraderet Zodiac 650 SSR

Uni-safe på Amager har opbygget og leveret en specialudrustet Zodiac 650 SSR som redningsbåd til Københavns Brandvæsen.

Køb et træ ved Göta kanal

Træer langs Göta kanal er truet af træsygdomme. Nu skal alléen langs vandvejen reddes. For 500 kroner kan du stå fadder til et træ.

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.

Huslejesag: Hellers fik medvind i Sø- og Handelsretten

Hellers Ýachtværft har vundet mere end en halv sejr over konkurrencemyndighederne og Kammeradvokaten. Sag skal gå om og Kastrup-firmaet skal ikke betale 850.000 kr. her og nu.