Gå til hoved-indhold

Herlig ny fotojournalistisk bog om ankerpladser

Danmarks Dejligste Ankerpladser er skrevet af Thurø-journalisten Bent Lyman. Bogen tager læseren med på en odyssé til 103 ankerpladser i Danmark. Vi giver bogen topkarakter.

Gæt en motorbåd?

Vi giver et års gratis læsning på minbaad.dk, hvis man kan gætte, hvilken båd, der er tale om. Vi ved det nemlig ikke selv.

Sejl med Kraks nye elektroniske søkort

I dag er søkort over de nordiske farvande frit tilgængelige på Krak.dk samt via apps til smartphones og iPad. Søkortet kan dog ikke stå alene til brug for navigation.

Både i Bella tilbage i gamle rytme - 2013 droppes

Bådbranchen kan ånde lettet op. Der bliver kun en stor indendørs bådudstilling i 2013 og det er i Fredericia. Både i Bella kører igen i lige år.

Rønnow: Er det umagen værd at have båd

De fleste har en gang imellem spurgt sig selv: ”Er det egentlig umagen værd at have båd? Er det ikke bare et bundløst kar at hælde penge i?

Første fotos af ny Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Prototypen er ved at blive prøvesejle​t, men er ikke færdig ved værftet i Norge, fortæller Henrik Reese fra Aabenraa.

Nøgenmodel er valgt

Michala blev vinder i kampagnen om at være model i "Den nøgne sandhed", hvor modellen er nøgen for at understrege budskabet.

Danskernes gidseltager er fanget

11 formodede pirater, der er mistænkt for at stå bag gidseltagning af Kalundborg-sejlerne, er anholt af somalisk politi.

Sejl elektrisk med Oceanvolt - plug-and-play

Det unge finske Oceanvolt tilbyder en ny type elmotor med sejlbådsdrev, på kun 39 kilo og en ydelse på 8,6 Kilowatt - cirka 11,5 hk.

Sæl bed kvindelig roer fire gange i Roskilde

En kvindelig roer tirsdag aften angrebet og bidt flere gange af en gråsæl mens hun var ude at træne på Roskilde Fjord.