Gå til hoved-indhold

Yachtbroker Fyn og Fyns Yachtbureau smelter sammen

YachtBroker Fyn og Fyns Yachtbureau fra Svendborg slår sig sammen fra 1. januar under navnet YachtBroker Fyns Yachtbureau.

Lov vedtaget: Kaskoafgift op med 34%

Afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer til lystbåde blev vedtaget onsdag i folketinget. Nu får bådejere med kaskoforsikring en 34% afgiftsforhøjelse pr 1. januar, og skal også betale for Grønland.

TV: Afgiftsforhøjelse til 2. behandling gik lige igennem - afgift nærmer sig

Noget overraskende gik 2. behandlingen af L81 direkte igennem, uden spørgsmål, og skal nu 3. behandles (slut) 19. december, fortæller Dansk Sejlunion.

Minbaad.dk anbefaler underskriftsindsamling mod kaskoafgiften

Dansk Sejlunion har startet en underskriftsindsamling mod den nye 34% forhøjelse af afgiften på kaskoforsikringer. Skriv under!

Natorp: Skatteminister - vi er ikke dumme

I sin blog på sejlsport.dk, skriver Hans Natorp om afgiftsforhøjelsen på kasko: Vi er ikke dumme! Det er en hånlig ringeagt over for hele den befolkningsgruppe, der har identitet som sejlere.

Professionel generalsekretær til DS

Det er en moderne leder Dansk Sejlunion har valgt til posten som generalsekretær. For Mads Kolte-Olsen er anerkendelse et af nøgleordene. Og så vil han gerne gaste.

Vinteropbevaring: Hvad koster det?

Hvad skal det koste at få en båd på land? Et hurtigt tjek på fire forskellige muligheder afslører stor prisforskelle.

Flere julegaver der holder

Nu er der kun 14 dage til jul, og vi har igen fundet nogen gode og nyttige gaver til sejleren. Se her, om der er noget, du har lyst til at give eller få. Der er gaver i flere prislejer.

DMI til minbaad.dk: Ikke isvinter endnu

Så blev det for alvor vinter. Der er ikke meldinger om is i havnene endnu, men bliver det kolde vejr ved, varer det ikke længe for vintertræningen må indstilles. Er der is i din havn?

SOK har stadig ansvar for isbrydning - visse steder

Den nye lov om isbrydning betyder, at søværnet ikke længere har nogen isbrydningsopgaver. SOK har dog fortsat ansvaret.