Gå til hoved-indhold

Sejl elektrisk med Oceanvolt - plug-and-play

Det unge finske Oceanvolt tilbyder en ny type elmotor med sejlbådsdrev, på kun 39 kilo og en ydelse på 8,6 Kilowatt - cirka 11,5 hk.

Sæl bed kvindelig roer fire gange i Roskilde

En kvindelig roer tirsdag aften angrebet og bidt flere gange af en gråsæl mens hun var ude at træne på Roskilde Fjord.

 

Prisbelønnet film "Magten over Havet" vises på DR

"Magten over Havet” vandt guld ved World Media Festival i Hamburg fornylig. Filmen vises på DR K første gang den 21. maj kl. 20.50.

Sejlsportsjournalist Jakob Johannsen er død

Nekrolog. Den 64-årige sejler og far til fire børn og en voksen datter døde i dag efter længere tids kræftsygdom. Jakob Johannsen skrev godt og havde stor betydning for Drageklassen.

Ny gratis app SejlSikkert gør turen mere sikker

Hvordan er strøm- og vindforholdene, hvor er forsvarets skydeøvelser? SejlSikkert er en ny app fra TrygFonden, Søfartsstyrelsen, Søsportens Sikkerhedsråd, DMI og forsvaret.

Dragør Baadeværft fejrer 100 år - reception 12. maj

- Vi brænder stadig for det gamle håndværk, siger bådebygger Dirch Petersen, der er 3. generation på Dragør Baadeværft, der også ejes af Morten Østergaard. Åbent Hus 12. maj. Opdateret 19.24.

Næsten 100.000 månedlige besøg på minbaad.dk

Besøgstallet stiger på minbaad.dk med 27,69 % til 98.409 per måned, viser GoogleAnalytics. Minbaad.dks artikler er sandsynligvis nu det mest læste blandt danske bådmedier på nettet.

Ny foredragsportal for lystsejlere

Sejlere med smag for foredrag om bådstof får i dag en portal: www.baadforedrag.dk. Tidligere journalist på minbaad.dk, Morten Terf Andersen, står bag.

 

Skagen-båd vinder Superyacht pris - fotos

Ved superyacht-industriens Oscar-show blev Shooting Star kåret som vinder i Istanbul i Two-deck & Open Semi-displacement or Planning Motor Yachts. Fart og design imponerede jury.

Marex-både på Tysklands største flydende messe

Vil du på en stor, flydende bådudstilling, så er er der Hanseboot Ancora Boat Show fra 1. juni i Neustadt, fortæller Henrik Reese.