Gå til hoved-indhold

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Rekorddeltagelse til DM i Fladfisk i Onsevig

Rekorden blev en Pighvar på 2525 gr. da 160 både og 440 sportsfiskere konkurrerede i weekenden om at fange den tungeste fladfisk, til årets DM i Fladfisk ud for Onsevig Havn på Lolland.

Årets ØRC var en fest - se sjove fotos

Stemningen kogte ved dette års ØRC, hvor mere end 48 besætninger deltog og bidrog til den store fest med over 220 festlige sejlere fra Øresunds klubberne. Se fotos.

Ferretti vil lave værft i Kina

Det italienske yachtværft Ferretti, der er kendt for sine dyre luksusyachter, vil etablere et nyt værft i Kina, der skal bygge yachter til nyrige kinesere.

Projekt: Få vind i sejlene - foredrag i Svendborg

Dansk sejlunions projekt ”Få vind i sejlene” er sat i søen for at få flere glade sejlere, få flere både på vandet og få mere liv i havnen. Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften.

Google Analytics: 41,92 procent flere besøger minbaad.dk

Den seneste måned, målt i forhold til 2011, viser at minbaad.dks besøgstal er steget med 41,92 procent. Den seneste måned var der 106.378 besøgende.

TV: Vi mødte en meget anderledes båd i Cannes

Wider 42, der kan sejle 50 knob, er perfekt at bade fra når den gøres 6,6 meter bred.

Hundige-ulykken: De fire sejlere druknede

Undersøgelserne af de omkomne viser at alle var druknet og dermed ikke døde af kvæstelser. Poltiet fandt ingen GPS eller navigationsudstyr. Mobiltelefoner døde 00.15.

 

Natsejlads kræver skarphed

Natsejlads kræver, at du er skarp. Der må ikke gå hygge i den, siger Sten Emborg fra Søsportens Sikkerhedsråd, der nu kommenterer på den tragiske ulykke i Hundige. Se foto af båden i Nyhavn.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.