Gå til hoved-indhold

Soldrevne katamaran i mål efter 60.000 km

Katamaran på vej mod havn i Monaco efter historisk bedrift, hvor kun solenergi blev brugt på den halvandet år lange tur.

Smart beskyttelse af bunden med Protectordugen

Øresundsakvariet har med NBC Marine og firmaet EFFEKTIV testet det svenske miljørigtige produkt Protectordugen, der gør at båden ligger i vandoverfladen, hvor der ingen begroning er.

Gert Toft fra Pantaenius øger omsætningen

Vi var til 50 års fødselsdag hos Gert Toft, chef for Pantaenius i Danmark, Sverige og Norge. Et firma der på 12 år har øget omsætningen med 500 procent.

Sejladsforbud ved Anholt

Byggeriet af Danmarks største havvindmøllepark er nu i fuld gang ved Anholt. Det medfører visse forbud mod sejlads med lystfartøjer ved Grenå og Anholt, i 2012 og 2013. Se her hvor du må sejle.

37-årig kajak-sejler død efter Svane-angreb

Svaner kan være nogle aggressive dyr, men at de ligefrem er livsfarlige, kommer nok bag på de fleste.

TV: Bådejer Allan Jensen reddede 21 liv på Utøya

Allan Jensen var en helt i et virvar af massemord og kaos, og en mand som trodsede al sund fornuft og sejlede mod øen for at redde de unge fra Breiviks kugler.

Ny bog til sejleren: 117 råd om 'næsten alting'

Claus Rønnow, der underviser på sejlerskolen i Sundby, har skrevet en sød og praktisk bog til nye bådejere, men erfarne sejlere får også gode tips i bogen.

Stort Bavariatræf i Ebeltoft

Dansk Bavaria Klub samler tropperne til træf i Ebeltoft i Kristi himmelfartsdagene. Bådene skal ligge samlet i fregathavnen og flere af aktiviteterne skal foregå på fregatten Jylland.

Flere tilbud til tursejlere

De danske tursejlere kan se frem til flere kursustilbud, gode råd og inspiration, lyder det fra DS. Den ny turkonsulent Carsten Breuning, er blevet ansat i Dansk Sejlunion dedikeret til tursejlerne.

Boatclub lystbådeværft vil sætte flere både i søen

Boatclub runder på søndag 1 års drift. Lystbådeværftet i Kolding har haft en fornuftig start med 25 både til opbevaring og nye anlægsinvesteringer.