Gå til hoved-indhold

Farvandsvæsnet nu på sofartsstyrelsen.dk

Søfartsstyrelsens hjemmeside har fået nye tjenester og megen ny information.

TORM pris til Fredericia

Fredericia Sejlklub og Fredericia Motorbådsklub modtog i går TORM fondens pris for et enestående samarbejde om udvidelse og renovering af Fredericia Lystbådehavn.

Bettina Aller tager duelighedsbevis før Stillehavstur

Bettina Aller og familie vil sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og vil være væk i et års tid. Enten vil hun købe eller leje en 100 fods båd.

Pirater med nyt radiotårn

Somaliske pirater har bygget et moderne kommunikationscenter med et højt radiotårn i den afsides beliggende kystby Hobyo.

Hellers skal betale 800.000 kr. - sag nu i Sø & Handelsretten

Konkurrenceankenævnet stadfæster størrelsen af det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbage til Tårnby Kommune for at have modtaget ulovlig støtte. Hellers går nu videre, erfarer minbaad.dk.

Drage-sejlere er til dansk Coronet-motorbåd

Lars Hendriksen er inkaneret Dragesejler i ind- og udland, men når han er hjemme sejler han speedbåd med hustru og tre børn, i kultbåden Coronet 240 Day Cruiser.

Få nu service på din Volvo Penta i Faaborg

Faaborg Bådebyggeri & Motorværksted er udnævnt som ny forhandler af Volvo Penta pr. 1. januar 2012.

SailRocket 2 vil slå speedrekord på 104 km/t

Kitesurferen Rob Douglas’ verdensrekord i speed sailing, bliver nu udfordret af den australske sejler Paul Larsen, der vil prøve at slå rekorden i sin Vestas Sailrocket 2.

Video: Kran på skib taber kranbil

Arbejderne løb for livet da en flere tons tung kranbil var for tung på et skib. Ingen kom til skade udover kranen og kranbilen. 30 sekunder inde i video går det galt.

Fru Lorenzen: Langtur med Luna – Just Do It

Nogle gør det mange drømmer om. Det finder gæsteskribent Anne-Mette Lorenzen ud af i Caribien, efter hun interviewer Nønne og Jørgen, der solgte huset og drog ud i verden i en Bavaria 42.