Gå til hoved-indhold

Egå-udstilling tager form med over 50 både

Bavaria-importør Michael Floor tænkte: Nej, det kan være løgn med aflyst Danboat-udstilling, vi laver vores Flydende Bådmesse i Egå i september og tilmeldingerne er strømmet ind. Se udstillerne.

Dyrt for branchen at Danboat lukker

Brandærgerligt at Danboat er lukket, vi står dårligt og dyrt i bådbranchen, når vi ikke er samlet, siger tidligere Danboat-formand Jan Hansen. Læs også reaktioner fra Reese og Floor.

Sejlere tæt på døden i Cowes week - video

En 264 meter supertanker ramte en 33 fods sejlbåd i Cowes Week i England. Masten knækkede, en sprang i vandet. Se rystende video hvor anker får fat i masten.

Mand savnes efter ulykke ved Nivå

En mandlig sejler eftersøges, efter at en motorbåd er sunket i havet mellem Nivå og Rungsted. En helikopter og fire skibe leder efter sejler.

Danboat lukker - medlemmer betalte ikke - interview

Danboats formand Lars Ive fortæller til minbaad.dk, at 65 procent af 140 firmaer, der er medlemmer, skulle indbetale kontingent tre mdr. før tid for at redde foreningen fra konkurs. Det skete ikke.

Tjen penge på din båd - lej den ud

På trods af det svigtende sommervejr har Scancharter haft stor succes med bådudlejning i Danmark. Derfor søges flere nyere både til udlejning i Danmark i 2012.

Ung motorsejler flyver farligt forbi mennesker - video

Se ung motorsejler sejler vildt i motorbaad lige ved personer i vandet i Mandal, Norge. Polti uddelte advarsel. Se video fra vg.no.

Kaløvig ryddes for ammunition

Kaløvig ud for Århus er fyldt med farlig ammunition fra 2. Verdenskrig. Frømandskorpsets ammunitionsfolk er lige nu ved at rydde op i gamle granater og flybomber, der ligger i sejlrenden.

Sejlere hjalp norske unge væk fra massakre

Unge sprang i vandet efter den 32-årige Anders Behring Breivik, skød løs i den blodige massakre på øen Utøya. Sejlere samlede unge op, men der var ikke plads til alle bådene.

Advokat: Hellers er dømt på for tyndt grundlag

Konkurrencerådet bestemmer at Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune i husleje, men Hellers er aldrig hørt rigtigt i sagen. – Vi anker, siger advokat til minbaad.dk.