Gå til hoved-indhold

Sailing-Connect – Danmarks nye sejlerplatform

På Både i Bella søsættes Sailing-Connect – et helt nyt og epokegørende koncept til glæde for alle danske sejlere. Visionen er at samle alle aktører indenfor bådlivet til fælles fordel for alle parter.

Nye videoklip om M/S Selandia

Anders Dylov og Chroma Film har sendt nye video-klip frem om M/S Selandia, der er fyldt 100 år. Om en måneds tid forventes det, at hele filmen vises på DR.

Luksus på Både i Bella: Fairline Squadron 42

Tempo Bådsalg viser den britiske Fairline Squadron 42 frem på Både i Bella for første gang. Se hvad man får for 4,5 mio. kroner. Vi kan afsløre at hun kan sejle 30 knob. Video.

KDY taget med bukserne nede i rekordforsøg

- På godt sportssprog kan man sige, at den havde vi ikke lige set komme, siger Anders Kristensen, direktør i Dansk Kongelig Yatchklub om at tage tid for ulovlig rekordsejlads i 2008.

20.000 kr. i bøde for rekordsejlads om Sjælland

Et rekordforsøg i KDY-regi var ifølge vidner tæt på at gå helt galt, da en kraftig speedbåd drønede forbi sejlskibe med en drabelig fart i 2008, skriver Politiken. Gennemsnitsfart var på 74 knob.

Danish Yachts leverer avancerede fartøjer

Skagen-værftet har fået ordre på en række topmoderne fartøjer af typen SeaStrider. Det er de første SWATH-fartøjer i verden, der bygges i kulfiber.

Stangstiv skipper blev vækket med helikopter

Helikopteren flyver op på siden af skibet og lyser kaptajnen lige ind i hovedet. Han sidder og er faldet i dyb søvn i en stol”, siger vagtchef Boye Rasmussen fra politiet. Skib var på vej ind på Sjællands Odde.

Sejler står bag Magten over havet - M/S Selandia

Se udsnit af den nye dramadokumentariske film ’Magten over havet – M/S Selandia’. Filmen er produceret af Anders Dylov og Chroma Film med støtte fra MAN Diesel & Turbo.

Tuco har ti nye ordrer på leverancer til skibe

Tuco Marine Groups specialisering på skibsbygning i kulfiber, skaber nu stor aktivitet på værftet i Faaborg. Brændstofsforbrug falder markant med kulfiber-færger.

M/S Selandia - et teknisk vidunder fylder 100 år

17. februar 1912 revolutionerede mortorskibet M/S Selandia søfarten med dansk udviklet teknologi, der stadig holder i dag - præcis 100 år efter. Det fejres nu med særudstilling.