Gå til hoved-indhold

Fald ikke af din RIB - du kan dø af det - video

Kort video viser hvor galt det kan gå når man leger i RIB, hvor en rorsmand falder i vandet mens båden fortsætter i cirkler.

Ny storm på vej, igen

Så skal den danske vestkyst og i særdeleshed det sydlige Norge til at ruste sig til endnu en storm. Denne gang er det ”Emil” der skal lave rav i den. Se vild video og fotos.

30.000 Coroneter blev maritim Danmarkshistorie

Cornet-værftet var Europas største, da det var på sit højeste og at mange andre producenter har efterlignet Cornet-bådenes skarpe V-formet skrog, siger Coronet-ekspert.

Bådmotor stak ud af tyvens bil

Politiet fandt tilfældigvis bil med stjålen bådmotor.

Indbrud i 20 både i Kolding

Politiet beder nu offentligheden om hjælp i jagten på den tyv, som over to uger er brudt ind i cirka 20 lystbåde på Marina Syd i Kolding. Pantaenius anbefaler at man tømmer sin båd, før tyven gør det.

Under bro med 2 x 1.000 liter i masten

Hvad gør man ikke for at komme under en bro, hvis man kan slippe for at lægge masten ned. Se video.

Redningsaktion: Ophængt ugle

Bådebygger Jørgen Jensen, der har sit daglige arbejde på værkstedet i Frederiksdal ved Mølleåen i Kgs. Lyngby, gjorde en usædvanlig fangst forleden – en hængende ugle.

Bådtyv fik hed drengedrøm indfriet

Læg ikke bilnøglen til en ny BMW 316 i din båd, det måtte en sejler fra Thurø sande.

Søværnet overtager dele af Farvandsvæsenets opgaver

Farvandsvæsenet blev nedlagt den 3. oktober 2011. Fra januar 2012 bliver flere af Farvandsvæsenets opgaver overført til søværnet.

Både sunket ved Sjællands nordkyst i stormen

Storm og højvande i kombination, er gået hårdt ud over Gilleleje havn og nordkysten. Flere både er beskadigede, flere er sunket, og mange veje var lukkede.