Gå til hoved-indhold

Bliv Danmarksmester i tørsejlads

Hold kapsejladsformen ved lige til vinter, og hyg dig indendøre med kammeraterne fra sejlklubben. Din sejlklub kan deltage gratis i DM for hold.

Båd eksploderer i Næstved efter gas i kabinen

En eksplosion i havnen i Næstved gav fredag et brag fra en lille lystbåd, hvor en varmeovn havde lækket gas ud i kabinen. Vragdele spredt 50 meter ud. Mand var om bord under ulykken.

Sådan søsætter man ikke et skib

Båd var ved at synke da den blev sat i vandet i Kina. Se 40 sek. video.

Ny lystbådehavn ved Hotel Christiansminde?

Svendborgs borgmester Curt Sørensen ( S) smider et utraditionelt forslag ind i debatten om byens manglende lystbådepladser.

 

Surfede med tunge Flemming 65 i Marstrand

Vi blev sendt til Marstrand af BådNyt for at teste Flemming 65 til 24,5 mio. kr. Den 60 ton tunge amerikaner kunne faktisk surfe i store bølger med 2 x 800 MAN dieselmotorer.

120 både til DM i Fladfisk

DM i Fladfisk for små- og lystbåde gik forrygende med 120 både og 315 deltagere, ud for Onsevig på Nordvestlolland. - Der er start som i kapsejlads, fortæller Peter Dan Petersen. Team Løgn vandt bl.a.

 

Verdens største superyacht savner havneplads

Antibes havn har afvist den 170 meter lange Eclipse. Eb.dk/minbaad.dk tegner et portræt af Roman Abramovich lystbåd til 3,5 mia. kroner.

Lydløs sejlads på ny Marex 350

Vakuumstøbt skrog med isoleringsmåtte gør, at du stort set ikke hører motoren på Marex 350 CC Open Lounge, fortæller Reese, der udstiller Marex og Dehler i Hamborg fra 29. oktober.

Busters alu-både er lettere at vedligeholde

Hvis man bare skyller Busters både af i ferskvand, er de lette at vedligeholde, mener Kaj Larsen fra Bådcenter Syd i Øsby.

Tempo Bådsalg udvider og styrker servicen

Ishøj-firma trodser krisen. Jørgen Sørensen er nemlig hyret som ny servicemedarbejder af Henrik Jørgensen og Gert Sørensen, Tempo Bådsalg, til service i Danmark fra firmaets nye servicevogn.