Gå til hoved-indhold

Advokat: Hellers er dømt på for tyndt grundlag

Konkurrencerådet bestemmer at Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune i husleje, men Hellers er aldrig hørt rigtigt i sagen. – Vi anker, siger advokat til minbaad.dk.

Ny NC 9 fra Jeanneau - lillesøster til prisvinder - video

Jeanneau i Frankrig sender ny båd på marked. NC 9 har en masse praktiske detaljer i kahytten, som det fremgår af kort video.

Bådbrand i Næstved var påsat mener avis

Ganske sandsynligt var en brand påsat i en motorbåd der lå imellem to andre, og båden, en Glastron GT 208, var godt overtændt. -Surt, siger bådejer Jan Larsen i dag til minbaad.dk. Se galleri.

Bavaria-sejlbåd udbrænder totalt i Port Grimaud

Pantaenius-chef Gert Toft oplevede drama med nedbrændt båd i Frankrig.

God fisk i Dragør

Sommeren er over os, og skulle vejen falde forbi Dragør, måske for at kigge på J80 VM, har restaurant Dragør Fort en lille cafe med udsigt over havnen, med glimrende og billig mad.

Rasmus Antoft: Ny på minbaad.dk

Minbaad.dk har hyret Hobie Cat 16 sejler Rasmus Antoft til bl.a. at skrive om ungdom og jollesport. Men bliv ikke overrasket, hvis Rasmus har andet med i bagagen.

Stor hval set ved Lynæs

En hval på 15-20 meter blev søndag aften observeret ved Lynæs Havn. Carl Christian Kinze fra hvaler.dk siger til minbaad.dk, at hvis størrelsen er korrekt, kan det være en Fin- eller Kaskelothval.

Hemmeligt stealth-skib skrottes - ingen vil eje det

Efter næsten to årtier i tjeneste går den amerikanske flådes tophemmelige stealth-skib Sea Shadow nu på pension. Flåden har forsøgt at finde et passende museum til skibet, men ingen gider ha det.

 

Tyveri fra lystbåde halveret til 10,7 mio. kr. i 2010

De danske bådejere har tilsyneladende lært at sikre deres fartøjer bedre. Forsikringsoplysningen har præventive råd til tyveri med fx startspærre eller motordel der fjernes.

78 meter lange superyacht C2 i dansk farvand

En af verdens mest hemmeligholdte lystbåde i luksusklassen er set på danske breddegrader. Båden har været i København og Sydfyn, skriver aviser.