Gå til hoved-indhold

Hvem vil dele motorbåd?

Bruno og Katrine Christensen Dumas søger efter motorbåds-sejlere, som vil dele. Læs deres eftersøgning her.

Snart sorte tal på bundlinjen hos Beneteau

Beneteau-pilene peger nu den rette vej. Den franske bådgigant Groupe Beneteau styrker igen resultatet og nærmer sig balance i regnskaberne.

Dansk heavylift skib taber færge - tre kvæstet

Ulykken indtraf i den irske havneby Galway, hvor Thor Gitta var i gang med at laste to færger, Clann Na nOilean og Clann Eagle I, der skulle fragtes til Mauritius.

 

Royalt Nyt: Kongeskibet klar til sommertogt

Kongeskibet Dannebrog markerer starten på sommeren, når skibet mandag 11. april kl. 14 hejser kommando på Flådestation Frederikshavn.

Isbrydere nu på sommerferie

Der er nu målt op mod 20 grader enkelte steder i landet. Men i søværnet kom foråret i torsdags, hvor isbryderne gik på sommerferie.

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Bayliner 802 - Amerikansk weekendbåd

Bayliner 802 Cuddy, er ny i Danmark, fortæller Engstrøm Marine.

Billetsalg til OL 2012 i London er åbnet

Billetsalget til de olympiske lege i London i 2012 åbnede i går tirsdag. Om man kan kalde det et egentlig billetsalg er nok så meget sagt. Man kan ansøge om en billet.

Smartboat 23 - cool motorbåd til sejlere

Den Wally-lignende motorbåd, Smartboat 23 til en halv mio. kroner, er lavet af sejlere til sejlere, skroget er som på en sejlbåd, det fortæller Peter Blom, som minbaad.dk mødte i Bella Center.