Gå til hoved-indhold

Præstø-ulykke: Koks i kommunikationen

Den øverste ledelse af det akutte beredskab på Alarmcentralen i Region Sjælland blev hægtet af under den tragiske kæntringsulykke på Præstø Fjord.

For få bruger redningsvest - ny kampagne

Ny kampagne til april skal redde liv. Undersøgelse på minbaad.dk viser, at 39 % af 338 adspurgte fritidssejlere ikke bruger redningsvest. Det tal skal bringes ned, siger Beredskabsforbundet.

Bavaria 34 Sport - fuld fart til familien

Tyske Aqua TV var med minbaad.dk og BådNyt til test i Italien, med Bavaria 34 Sport.

Lorenzen: At dele giver dobbelt glæde

At dele en båd med andre, giver ikke halv glæde, men tværtimod det dobbelte. Båden bliver anvendt, vedligeholdt og oplevelserne bliver flere – vel og mærke hvis aftaler indgåes, skrives ned og holdes !

Skibsreder: Henret piraterne på stedet

Pirater fanget i internationalt farvand har altid været straffet med døden, oftest udført på stedet, skriver norske Jacob Stolt-Nielsen i et debatindlæg i Dagens Næringsliv.

Jorden rundt på én tank

Britiske rederier og skibsværfter udvikler nu en højhastighedsfærge, der skal foretage sin jomfrusejlads under de Olympiske Lege i London næste år. Færgen er 80 meter lang og kan sejle 70 knob.

Chaparral 206 - amerikansk dagsejler

Chaparral 206, der er produceret fra Nashville, USA, kan sejle over 40-45 knob, fortæller Siim Både.

Chaparral 206 - ny amerikaner til dagsejlads

Chaparral 206, der er produceret fra Nashville, USA, kan sejle over 40 knob, fortæller Siim Både ved Silkeborg

Krigsskib finder to gidsler

Krigsskibet ESBERN SNARE fangede fredag morgen en piratangrebsgruppe, der opererede fra et kapret skib. På det kaprede skib fandt man to gidsler.

 

Ny VIP-dag ved årets første store udstilling

Så er nedtællingen for alvor startet til bådfolkets store forårsbebuder – Fredericia Boat Show 2011, der starter 25. februar. Læs også om ny VIP-dag, torsdag 3. marts.