Gå til hoved-indhold

Lystsejlerne sladrer om politikontrol

Det siger politiet. Og vi kan fortælle at kontrollen typisk er fredag og lørdag, hvor sejlerne tager en lille en til halsen.

42-årig druknet

En speedbådsulykke kostede søndag aften en 42-årig mand livet. Manden faldt over bord, da hans speedbåd kæntrede en kilometer ud for kysten ved Bøjden strandpark nær Fåborg. Opdateret kl. 07.47

 

Norge sætter fokus på sikkerhed for lystsejlere

De seneste ti år er 320 mennesker omkommet under lystsejlads. Det blev markeret ved en stor højtidelighed på Honnørbryggen i Oslo i går

Sail Fish Boats savner dansk importør

Finsk værft efterlyser forhandler i Danmark.

Olieforurening i danske farvande faldet med 32 procent

Intensiv overvågning af danske farvande er sandsynligvis årsagen til, at antallet af anmeldte olieforureninger faldt med 32 procent, fra 2008 til 2009.

Skatteministeriet får medhold i Højesteret

Jet-Trade må ikke sælge jetbåde, jetski og bådtrailere i Århus og lade kunderne afhente varerne i Tyskland, så de kan spare moms.

 

Glemsom motorsejler

En 67-årig fisker reddet efter at hans motor gik i stykker ud for Nykøbing Sjælland. Han havde glemt både mobiltelefon og radio.

 

37 både testes på tre dage i Finland

Vi tester motorbåde og få sejlbåde. 54 journalister fra 25 lande er inviteret af den finske brancheorganisation Finnboat, der bruger 150.000 euro for at udbrede kendskab til finske både. En ide til Danmark? Se billeder.

Rør ikke hvalen i Vejle

Se web-tv. Skov- og Naturstyrelsen meldte lørdag en kajakroer, som var sejlet helt hen til den strandede hval i Vejle Fjord, til politiet.

 

Abramovich rasende på bådværft

Verdens største og dyreste yacht til 30 mia. kroner er sejlet ind i en masse problemer, allerede inden skibet har forladt værftet. Det har gjort køberen af skibet, Roman Abramovich, rasende.