Gå til hoved-indhold

Volvo Pentas nye store ordre

Volvo Penta er udvalgt som officiel leverandør af dieselmotorer til 22 passagerfærger til verdensudstillingen i Shanghai.

 

Bavaria's Deep Blue 46 nomimeret til en 'Oscar'

Forfriskende orginalitet og med funktionelt design. Det er nogle af de ord, som klæder Deep Blue 46, der nu er nomineret til at være blandt de bedste powerbåde i Europa.

Ny modeller fra Rinker Boats

Bådhuset fra Beder ved Århus er netop vendt hjem fra Rinker Boats årlige event, hvor modeller blev testet. Fx den nye 310EC Express cruiser, som har en overaltlængde på 33 fod, med en bredde på 3,20m og vejer ca. 5,5T.

Web-tv med verdens største lystyacht - bygget i Hamborg

Se Abramovichs luksusbåd sejle sejle på Elben.

Verdens største lystbåd testsejles i Danmark

Verdens største lystyacht, den 557 fod lange og 2,5 milliarder kroner dyre Eclipse, der tilhører den russiske milliardær Roman Abramovich, lagde til i Frederikshavn i weekenden. Superyachten er i øjeblikket på testsejlads i de danske farvande, skriver Maritime Danmark.

 

Over Atlanten med påhængsmotor - video

Ralph og Robert Brown er gamle marinesoldater. I 1980 var de på vej til en berømt og berygtet militæraktion, der havde som mål at frigive amerikanske gisler i Iran, men det endte galt og nu har de sejlet over Atlanten for at ære kammerater, skriver baadmagasinet.dk

Lokal stjal trailer og blev taget af ejer

Jeg havde aldrig troet, det var en lokal. Det er da utroligt at stjæle en trailer på Middelfart Marina, og så komme kørende med den samme sted nogle uger efter, fortæller Brian Forsberg Olesen, der nærmest fik sin stjålne trailer parkeret foran sig, skriver fyens.dk

 

Kaleche af og på i en hulens fart

6-10 sekunder tager det at tage kalechen af på en den norske Marex 350, skriver Politikens Lørdagsliv.

Årets motorbåd klar til Både i Tuborg

Blandt de store både på udstillingen Både i Tuborg 2009 er Princess 50 med oceaner af plads i kahytten. Fx et soveværelse, som er hele bådens bredde på 4,57 meter.

Druknede da motor gik ud

En tilkaldt redningshelikopter fandt klokken halv seks søndag morgen liget af en savnet lystfisker i vandet vest for Nakskov, skriver dr.dk