Gå til hoved-indhold

Tre gode råd til navngivning af båd - hold navnet kort og spar ikke på champagnen

Champagneceremonien gennemgås af Danske Tursejlere: Find den dyreste champagne (inden for dit budget), ryst den godt og sprøjt indholdet ud over stævnen. Husk at tømme hele flasken! Havguderne er ikke glade for smålighed.

Klimadebat i Helsingør med havforsker og professor i oceanologi: Er der håb for havet?

Tirsdag den 23. april inviterer M/S Museet for Søfart en af verdens førende havforskere, professor i oceanologi Katherine Richardson, til en samtale med klimadebattør Alexander Holm, der står bag podcasten 'Den Dyriske Time'. Er der håb for havet - handler vi overhovedet, og hvad kan vi hver især…

Bådebygger øger hastigheden på motorbåd med fire knob med AkzoNobels bæredygtige B-Free Explore

På sine 23 og 38 fods motorbåde bruger norske Jørgen Gudem AkzoNobels B-Free Explore på skroget. En maling, der hører til de nye, moderne og bæredygtige malinger.

Anlæg på havet – især nye energianlæg - få også overblik over energianlæg til søs via søkort

Som en følge af den grønne omstilling kommer der nye energianlæg på havet i de danske havterritorier og i vore indre farvande. Sejlende i enten sejlbåd eller motorbåd, der kommer forbi de danske øer indenrigs, ser oftere og oftere vindturbine-farme – eller blot kaldet vindfarme på deres vej mellem…

Ny finsk Axopar 29 Cross Cabin er landet hos Siim Båd & Motor i Midtjylland

Axopar 29 Cross Cabin er ankommet i Them hos Siim Båd & Motors showroom. - Denne 29-fods båd kombinerer moderne design, smart pladsudnyttelse og alsidige sociale områder, forklarer forhandler Jacob Siim. Bådens topfart nærmer sig 50 knob.

Ny undersøgelse: De norske både sejler kun 21 timer i året

Under et døgn er de norske bådmotorer gennemsnitligt i brug på årlig basis. Det viser en ny undersøgelse, der er foretaget i nabolandet.

AIS for begyndere - sejl mere sikkert

AIS er et digitalt signal, der sendes via VHF af alle større skibe samt flere lystfartøjer. AIS rækker typisk 7-10 sømil, afhængig af antennehøjde, vejr og lignende, forklarer Furuno.

64-årig faldt sandsynligvis overbord fra sin båd i Holbæk og druknede

Det tyder ifølge politiet på, at manden, der boede på sin båd, var faldet overbord i Holbæk.

Hjertmans Bådudstyr holder åbent hus i Kolding i weekenden

Hjertmans Bådudstyr har efter succes i Sverige, åbnet en butik i Danmark. Nu inviterer Martin Nielsen og personalet, Danmarks bådejere forbi til åbent hus i weekenden. Der vil være et væld af leverandører tilstede, gode tilbud og noget til ganen.

Redningsstationen Klintholm med assistance til personeftersøgning

Redningsstationen Klintholm assisterede søndag til en personeftersøgning ved Møns Klint. Det skete på baggrund af en mistanke, der desværre viste sig at være sand.