Gå til hoved-indhold

Danske OSK-ShipTech designer til verdens største færgeordre

OSK-ShipTech skal udføre konceptdesignet til verdens hidtil største færgeordre, som lyder på fire RoPax-færger, bygget på det kinesiske værft, Guangzhou Shipyard International.

Frivillige åbner ny redningsstation i Juelsminde

I Juelsminde står 30 veluddannede frivillige klar til at assistere sejlere. Stationen er oprettet, selvom alle fondsmidlerne endnu ikke er i hus. I stedet bruges DSRS's reserver.

2,8 millioner kroner afsat til at fjerne skibsvrag

Staten har sat 2,8 millioner kroner af til fjernelse af skibsvrag langs de danske kyster. En af hovedårsagerne er skibsvraget Idun som siden 2014 har ligget ud for Amager Strandpark.

Bavaria R55 - Bavarias største motorbåd

Den 19,5 tons tunge tyske båd går nu i kamp mod de dyrere brands som Princess og Sunseeker.

Danske sejlere går ind for Marinehjemmeværnets opgaver

Holdningsundersøgelse viser at Marinehjemmeværnets frivillige har danskerne i ryggen, når de løser opgaver for Forsvaret og samfundet til søs.

Lodsfartøjet Danpilot Charlie ankommer til Svendborg

Danpilot Charlie er den første af en serie på 11 lodsfartøjer på 15 meter bygget i Estland, som ankommer til Danpilots hovedkvarter i Svendborg.

Undgå vinterulykker - fem ekspertråd

Holder du stædigt fast i sejlsæsonen, er sikkerheden ekstra vigtig. Leder af Søsportens Sikkerhedsråd, Sten Emborg, kommer derfor med gode råd til, hvordan du undgår ulykker til søs.

Radar og AIS kursus hos Furuno - oplev brosimulator

Furuno A/S afholder atter radar og AIS kursus for interesserede lystsejlere. Oplev en brosimulator, hvor teorien om radar og AIS kommer i brug.

Se dig omkring på 135 tons Princess 35M

Se hvad du får på superyacht til 100 mio. kroner. En britisk båd, der var udstillet på boot, der netop er slut, hvor hele 247.000 besøgende kiggede forbi. Sidste år var tallet 242.000.

Hjemmeværnet hjalp motorsejler ved København

Marinehjemmeværnet fra Helsingør måtte søndag hjælpe en motorsejler der var kommet i problemer. Ankeret havde sat sig fast på bunden og motorbåden lå et uheldigt sted.