Gå til hoved-indhold

Fisker ved Hvide Sande fanger 300 kilo farlig rævehaj

Rævehajen slår sit bytte ihjel ved at slå med halen som et sværd ind i fiskestimen. Bliver en dykker fx ramt af halen kan det være farligt, siger ekspert.

Vandscooter-sejlere truede i København: Vi sænker din båd

Sådanne trusler er sejlere i København blevet truet med efter at de påtalte hasaderet vandscooter-sejlads, men efter politiet nu er synlige er problemet væk.

Yamaha-motor stjålet fra båd i Haderslev - efterlyses nu

En udenbords Yamaha motor med 60 hk er blevet stjålet fra en båd, der lå for svaj ved Sdr. Vilstrup Strand i Haderslev.

Underviser: Søkortplottere kan meget men har også begrænsninger

Det er vigtigt at kende plotterens muligheder, men også dens begrænsninger og de risici der er forbundet med navigation ved hjælp af søkortplotteren, siger underviser Benjamin Kristensen.

Nu kan du tage obligatorisk vandscooterbevis - Watergames er klar

Vi taler her med Watergames, der findes flere steder i landet. De kan som første sejlerskole i Danmark tilbyde det obligatoriske vandscooterbevis.

Watergames tilbyder vandscooterbevis som de første i Danmark

Watergames, der findes flere steder i landet, kan som den første sejlerskole i Danmark tilbyde det meget omtalte vandscooterbevis.

Vandscooter med gashåndtag i bund vælter Optimistjolle i Aarhus

27-årig sejlede i denne uge for aggressivt på sin vandscooter og sejlede så vildt ud for Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Ø, at en Optimistjolle kæntrede.

Når motorbåden tabes på vejen - ikke for børn

Når en RIB pludselig lander på ens forrude eller en trailer med båd ryger af bilen og rammer folk på fortovet, så er det ikke ufarligt. Se eksempler fra virkeligheden.

Sejl på weekend til Nivå Havn og få kroferie til søs

Nivå Havn har nyt tilbud til tursejlere i Sundet, Harbour Holiday. Et weekendtilbud med havneplads, mad og oplevelser, en slags kroferie til havs, siger Andreas Ørndrup Jensen fra Restaurant Lagunen i Nivå.

Når speedbåde kommer galt afsted

Måske kan man lære af denne video fra uheld i 2017. Mere end en mio. har set videoen.