Gå til hoved-indhold

Sådan finansieres motorbåden

At købe drømmebåden er ikke altid en billig fornøjelse. Der findes dog adskillige måder, hvorpå man kan finansiere båden.

Stor maritim kontrol på Sjælland af 21 motorbåde

I weekenden gennemførte Midt- og Vestsjællands Politi en kontrol af både i havnene i blandt andet Nykøbing og Rørvig.

Beha-familien får Danboat pris på Ishøj flydende

Den landskendte langturs-familie Beha fik poleret deres Jeanneau 51 på udstillingen i Ishøj, og lørdag fik de også en pris fra Danboat. Se galleri fra fotograf Mogens Hansen.

God stemning i Ishøj - se video

Sejlerne har travlt med at kigge på nye og brugte både samt tjekke det nyeste udstyr på Ishøj Båd- og Vandsportsmesse. Udstillingen er åben til søndag.

Sargo-både klar til Ishøj-messe

DBC Marine fra Skovshoved kommer med to SARGO’er på Ishøj Båd- og Vandsportsmese.

Mød Beha og Havana på Ishøjs flydende

51 fods Jeanneau Havana bliver vartegn for Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Jordomsejlerbåden bliver under udstillingen fikset af Renskib. Beha-familien modtager pris på lørdag.

Svensk sejler truer med pistol i Gilleleje Havn

Svensker blev lørdag anholdt af svært bevæbnede betjente, som på Gilleleje Havn råbte ham an, og sigtede på ham med automatvåben, indtil han lå i håndjern på molen.

Fisker efter kæmpe tunfangst: Det er en drøm

En 220 kg tung tun gik i dag i Hanstholm-fiskeres trawl. - Det er en af de ting, man drømmer om, siger Henrik Christensen, ejer af kutteren, til motorbaadsnyt.dk.

Danboat lukker - men slukker ikke

Danboat, også kendt som Søsportens Brancheforening, ophører som selvstændig forening 30. september 2017. Den lille forening havde ikke gennemslagskraft på Christiansborg.

Højt tempo før Ishøj flydende

Ishøj Båd- og Vandsportsmesse løber af stablen fra fredag 1. september til søndag 3. september, og der knokles i højt tempo for at gøre alt klar. Se Henrik Hansen fotos.