Gå til hoved-indhold

Regal Boats vinder Årets Erhvervsakademipraktik

Landets bedste praktikophold er kåret. Regal Boats og praktikant Rasmus Christensen løb med sejren efter at have dystet mod otte andre praktiksteder til en stor event i Operaen.

Jolle sejlet ned i Nordjylland af 20-tons fiskekutter

Far og søn var i færd med at hive garn op, da deres seks meter lange jolle blev påsejlet af kutter. Sønnen er fløjet til hospitalet.

Nykredit Bådlån er en realitet - tjek renten

Nykredit Leasing går nu på markedet med skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande.

Italienske Invictus Yachts sælges nu i Helsingør

Maritimt Center i Helsingør forhandler nu syditalienske Invictus Yacht.

Marina News: Fredericia Lystbådehavn får ekstraudgift på 1 mio. kr.

På bare 3-4 år har galopperende korrosion ødelagt samtlige 311 stålpæle i den nyere Fredericia Lystbådehavn. Det skriver havneavisen Marina News.

Sømands-kultfilmen 'Martha' fylder 50 år

Filmen om det glade liv på den affældige fragtdamper havde premiere i 1967. Lørdag markeredes den runde dag med alle de festlige ritualer.

Dronningens sejlsæson er skudt i gang

Kongeskibet Dannebrog stævnede i dag ud fra Københavns Havn. Første stop var Helsingør, hvor Dronningen undervejs blev modtaget med salut fra Kronborgs kanonerne.

Fuld skipper i Øresund måtte smide anker

Det norskejede fragtskib Wilson Bergen fik ufrivilligt forlænget sin rejse gennem Øresund i weekenden, da skibets kaptajn blev bedt om at kaste anker. Han var for fuld til at sejle skibet.

Smuglerbåd udstilles nu på Danmarks Museum for Lystsejlads

Hvert år trylles nye både frem i museumshallerne i Svendborg. Denne gang kan besøgende bl.a. se smuglerbåden Coronet Daycruiser 21.

Største U-båd i amerikansk marine

Få et spændende indblik i gigantisk U-båd, USS Pennsylvania, der har atomvåben om bord. U-båden er 170 meter lang og 13 meter bred.