Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
I Danmark forhandles Kiwiprop™ af SmilySailing I/S og prisen er kr. 10.485,00 incl. moms uanset størrelse.

Kiwiprop - effektiv 3-bladet propel i Danmark

SmilySailing I/S er udnævnt til dansk distributør af The Kiwiprop™ sejlbådspropeller. The Kiwiprop™ er udviklet af den New Zealandske sejler John Blundell og passer til sejlbåde med motorer mellem 15 og 55 HK

Af Troels Lykke |

Kiwiprop™ er en effektiv såkaldt “feathering” 3-bladet propel, der i modsætning til foldepropeller og faste propeller sikrer, at propelbladene altid og individuelt følger vandstrømmene under båden og ikke blot i drevets eller akselens længderetning, da bladene ikke er gearet sammen på traditionel vis.

Minimerer korrosion

Kiwiprop™ minimerer korrosion takket være blade i letvægts komposit materiale bl.a. kendt fra flyindustrien. Kiwiprop™ tilbyder ejeren let og ubesværet justering af propellens stigning (pitch adjustment).  

Kiwiprop™ er nu repræsenteret I Danmark efter et langt og omhyggeligt udviklingsprogram, der havde til mål at tilføje nye standarder for ydelse og værdi for pengene til sejlere, der ønsker at kombinere de bedste egenskaber fra en traditionel 3-bladet fast propel under motorsejlads, havnemanøvre.

Og når der bakkes med båden og også opnå et minimum af vandmodstand, når båden sejler for sejl.

Fra 15 til 55 hk

The Kiwiprop™ er udviklet af den New Zealandske sejler John Blundell og passer til sejlbåde med motorer mellem 15 og 55 HK og siden introduktionen er der solgt flere tusinde Kiwiprops til sejlere i New Zealand, Australien, Nordamerika, England, Italien, Holland og nu er turen altså kommet til Danmark.

I Danmark forhandles Kiwiprop™ af SmilySailing I/S og prisen er kr. 10.485,00 incl. moms uanset størrelse.

Yderligere oplysninger gives på telefon 2149 0035 eller på www.smilysailing.dk eller på www.kiwiprops.co.nz

Motor
content-loader
content-loader
content-loader