Gå til hoved-indhold
Udstyr
LAGOON 440 har mange lækre detaljer, som interesserede kunne besigtige sidste weekend. Fotos: Ulrik Høj Johnsen og Catamaran Yachting ApS

Sprød katamaran - LAGOON 440

I Marselisborg Lystbådehavn kunne man sidste weekend besigtige den imponerende katamaran LAGOON 440, der hele sommeren har ligget klods op ad caféerne. Og sprød er den – den luksuriøse båd, der har lækre detaljer og god plads. Pris: omkring 3,7 millioner kroner.

Af Ulrik Høj Johnsen |

Som den ligger der i lystbådehavnen, vækker den opmærksomhed. Meget opmærksomhed. Først og fremmest fordi den er betydeligt større end de andre både i lystbådehavnen. Men også fordi katamaranens design er ganske enestående.

Sidste weekend holdt forhandleren Catamaran Yachting ApS ’åben båd’, så interesserede kunne se katamaranens ydre fremtoning bliver matchet af indretning og detaljer. Mit gæt er, at der ikke var mange, der gik skuffede derfra.

Verdens største

LAGOON 440 er designet af Marc van Peteghem og Vincent Lauriot Prevost, og den har vundet en række priser for sit design og sine egenskaber. Man behøver ikke kigge længe på den, før man bliver betaget af dens karakteristiske design.

Bag bådens design og egenskaber ligger også en bredt funderet erfaring. Lagoon har produceret katamaraner siden 1984, og er en del af Beneteau-koncernen, der i dag er verdens største producent af sejlbåde.

Flot panorama – og god plads

Fra bådens saloon er der en fantastisk panoramaudsigt, der virkelig kommer til sin ret, når man arbejder i pantryet. Også når man befinder sig på den integrerede ’flybridge’ har man et godt udsyn under sejladsen, og man har en virkelig god fornemmelse af masser af plads.

Der er plads til ikke mindre end seks personer ombord, og det gør den særligt velegnet til den store familie, der kan tage både kortere og længere ture.  

Og prisen...

Luksus er ikke gratis, og det er LAGOON 440 heller ikke. For knap 3,7 millioner kan man blive den lykkelige ejer af denne charmerende katamaran, der tilbyder mange muligheder og han mange sprøde deltaljer.

Tekniske specifikationer

Lenght over all: 13,61 m

Lenght water line: 12,75 m

Beam: 7,70 m

Draft: 1,30 m

Height keel-roof: 4,64 m

Mast clearance European mast: 21,40 m

Waterline nacelle clearance: 0,67 m-0,81 m

Max loaded displacement: 18,05 t

 

Læs mere på: www.catamaran-yachting.dk/440.htm

Motor
content-loader
content-loader
content-loader