Gå til hoved-indhold
CresentKort Nyt
Cresent fra Leif Larsen.

Især trailerbåde sælger godt

Sådan er det hos motorbådsforhandler Leif Larsen i Tved. Firmaet forhandler finske Yanmarin, svenske Cresent og canadiske Campion.

Af Troels Lykke |

Leif Larsen, bådforhandler siger til Fyens Amts Avis om salg af både:

"Februar måned har været lidt stille, mens aktiviteterne i marts har været nøjagtig de samme som sidste år. I øvrigt var den økonomiske krise jo allerede begyndt at sætte sine spor mange steder i 2008, men alligevel sluttede vi året med et regnskab på samme niveau som de to foregående år."

Stabiliteten hos Leif Larsen Marine hænger i høj grad sammenen med firmaets store bredde, hvor man finder både i alle klasser lige fra jolle-typer og til de store motorbåde.

Især trailerbåde sælger godt

Men det er især trailerbådene, holdt i prisen op til 300.000, der medvirker til de stabile forhold.

"Det er en populær bådtype, som giver en stor frihedsfølelse, fordi man ikke er afhængig af faste bådpladser, men kan sætte den ud, hvor man har lyst. Samtidig er vedligeholdelsen ikke mere omfattende end på en bil," forklarer Leif Larsen.

"Der er hele tiden kunder til disse både, for enten er der de etablerede, der har noget i forvejen og vil bytte til noget større, eller også er der dem, der har valgt at starte op med at sejle -og som selvfølgelig begynder i den fornuftige ende både med hensyn til økonomi og størrelse på båd," siger Leif Larsen til Fyens Amts Avis. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader