Gå til hoved-indhold
Udstyr
Alle Maretrons produkter er testet og godkendt af National Marine Electronic Association.

Lyngaa Marine er nu Maretron-forhandler

Den amerikanske producent af marineelektronik Maretron, har fra 1. maj valgt firmaet Lyngaa Marine til distributør i Danmark.

Af Troels Lykke |

Lyngaa Marine, der i forvejen repræsenterer en række produkter på det maritime marked, som Brunton propeller, SPW propeller og Fisher Panda generatoranlæg, glæder sig til at komme i gang med at markedsføre dette spændende produkt.

Maretrons produktserie er baseret på den nye maritime kommunikationsstandard NMEA 2000, afløseren til den snart 30 år gamle NMEA 0183. Produktprogrammet omfatter alle de sensorer en moderne yacht skal have.

Vindsensor er pålidelig

Af de mere avancerede komponenter kan nævnes Maretrons ultrasonic vindsensor der arbejder helt uden bevægelige dele og er dermed langt mere pålidelig and andre tilsvarende sensorer.

Desuden har denne enhed, på linje med Maretrons andre produkter, en række nye muligheder i form af temperaturmåler, barometer og luftfugtighedsmåler. Enheden beregner samtidig ”Wind Chill Factor” og dugpunkt.

Desuden lagrer vindmåleren det sidste døgns barometertryk, for at kunne præsentere en barometergraf.  

Navigationssoftware

I samme produktserie findes forbindelse til PCer, der giver mulighed for at anvende NMEA 2000 med navigationssoftware eller Maretrons kontrol og overvågningssoftware N2KWiew.

N2KWiew giver brugeren mulighed for selv at konfigurere sit kontrolpanel med motorovervågning, tanksensorer, pumper, strømforbrug og meget mere. Helt på linje med, hvad der ses på moderne handelsskibe.

NMEA 2000 udmærker sig ved, ikke bare at være 40 gange hurtigere end den gamle standard, men også ved at være baseret på CanBus teknologi.

Plug and play

Alle informationer samles og distribueres rundt i båden gennem en enkel ledning. Klienter (sensorer og displays) tilsluttes ledningen, hvor de er nærmest. Installationen er plug-and-play og kræver ingen elektrisk erfaring.

Maretron udvikler kun til NMEA 2000 standarden og er den absolut førende producent af udstyr til denne standard.

Maretrons samlede produktserie kan ses på Lyngaa Marines hjemmeside www.lyngaa-marine.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader