Gå til hoved-indhold
Topfarten er opgivet til at være lidt over 60 knob, og selvom den ikke ser sådan ud, så udtaler producenten, at Lancia di Lancia’s stærke side er sikkerheden.Kort Nyt
Topfarten er opgivet til at være lidt over 60 knob, og selvom den ikke ser sådan ud, så udtaler producenten, at Lancia di Lancia’s stærke side er sikkerheden.

Her er havets Lancia - 60 knob på toppen

Den Lancia med den største motor, der nogen sinde er kørt af samlebåndet, er en motorbåd med 1120 hk og så er motorerne fra FIAT.

 

Af Jakob Johannsen |

Havet Bugatti – Havets Firhjulstrækker – Søens Ferrari – Bølgernes Porche – det vrimler med betegnelser for både – især motorbåde – som er hentet fra bilernes verden. Men her kommer Havets Lancia, som virkelig også er en Lancia – bygget på de fabrikker, som ellers fremstiller de lækre klassiske italienske biler.

Det er den italienske designer, Christian Grande, der har tegnet en motorbåd, der har flere hestekræfter i sine to motorer fra Fiat Powertrain Technologies end nogen af de biler, som fabrikken har bygget gennem tiderne.

Ødelægger næsten enhver frisure

Navnet er Lancia di Lancia (så skulle det være slået fast, hvis der stadig er nogen der er i tvivl.) og står man til rors med sådan et dyr, skal man nok få vennerne fra sejlklubben plus et passende antal blondiner og kvinder med andre hår-og hudfarver til at vende sig om og glo.

Topfarten er opgivet til at være lidt over 60 knob, og selvom den ikke ser sådan ud, så udtaler producenten, at Lancia di Lancia’s stærke side er sikkerheden.

Så længe man har spændt sikkerhedsselerne og har hardtoppen på, så sidder man meget sikkert i cockpittet, samtidig med at det transparente ruf og de enorme vinduer, sørger for at man både kan se og blive set.

Når vejret (og farten) er til det kan hardtoppen slås ned ved tryk på en knap, og det samme kan forruden, hvis man vil være sikker på at ødelægge frisuren.

Der er sådan lidt retro-look over Lancia di Lancia, især i mørke, hvor de lidt gammeldags forlygter er tændt.

Kigger man nærmere efter opdager man, at de er forsynet med LED-lamper, og i kahytten kan spisebordet og de omgivende sofaer forvandles til en kingsize dobbeltkøje – blot ved tryk på en anden knap.

Se mere om Lancia di Lancia på www.zercustoms.com

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader