Gå til hoved-indhold
Zeus fra SunseekerKort Nyt
Sunseekers International er på vej med en 52 meter lang aluminiumsyacht.

Sunseeker satser på aluminium

Den engelske yacht-producent, Sunseeker Internationals, har bekræftet, at de er gået igang med det storstilede projekt ’Zeus’. Målet er at bygge en 52 meter lang superyacht af aluminium.

Af Ulrik Høj Johnsen |

Fra hovedkontoret i Poole, England, har Sunseeker Internationals bekræftet, at de netop har søsat projekt ’Zeus’. Det dækker over planer om at bygge en luksuriøs superyachtmodel med en længde på ikke mindre end 52 meter.

På forkant med udviklingen

Sunseeker er kendt for deres luksusyachts, og de længste de har i deres katalog er 46 meter. Idéen med projekt ’Zeus’ er også, at modellen skal tilpasses kundernes individueller behov.

 Med dette projekt forventer Sunseeker’s direktør, Robert Braithwaite, at de vil understrege firmaets profil som værende på forkant med udviklingen.

”Det er en spændende tid for Sunseekers International. Vi har allerede mange års erfaring i at bygge både i den bedste kvalitet, og jeg er sikker på, at planerne om at bygge endnu større både, vil cementere vores position”, udtaler Robert Braithwaite, der allerede har fået positive tilkendegivelser fra kunderne, til MBY News.

I Danmark er Shipshape forhandler af Sunseekers luksusbåde.

Læs mere om projekt ’Zeus’ på: www.sunseeker.com/news/newsitem.php?id=193

Motor
content-loader
content-loader
content-loader