Gå til hoved-indhold
rinker, bådhusetKort Nyt
Bådhuset fra Beder v/Århus er netop blevet valgt som ny dansk importør på det store og brede program fra Rinker Boats USA.

Rinker Boats til Bådhuset i Århus

Bådhuset fra Beder v/Århus er netop blevet valgt som ny dansk importør på det store og brede program fra Rinker Boats USA.

Af Troels Lykke |

Hidtil har Bådhusets speciale været niche produkter fordelt på bla. Skibsplast, Whittley, Grew og italienske Saver hvor man sammenlagt har leveret over 40 nye både i 2009 indtil videre af nævnte mærker, samt en fra italienske Linetti til en norsk kunde.

Bådhuset  mener at Rinker har potentiale til at blive et af danmarks bedst sælgende mærker, da udvalget er stort og komplet og ikke mindst nogle særdeles attraktive priser. 

Der blev satset på at fremvise de første Rinker både på den flydende udstilling i August 2009, men der kunne ikke nå at være både fremme til tiden, istedet satses der på at vise Skibsplast og Whittley der.

Bådhuset fra Beder v/Århus  er netop blevet valgt som ny dansk importør på det store og brede program fra Rinker Boats USA.

Der tilbydes lige ny særdeles attraktive introduktions priser for dem der vil bestille en ny Rinker 2010 model.

En ægte  Cruiser på lige knap 29 fod overalt til en frapris på kun kr. 539.800,- hvilket placerer den alene i klassen, Rinker er meget stærke i lidt større sportcabin og cruiser linien, her stemmer pris og kvalitet, kombineret i et lækkert design.

Der vil komme yderligere informationer på bådhusets hjemmeside med billeder, priser, data , etc. www.baadhuset.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader