Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Modelfoto

Lokal stjal trailer og blev taget af ejer

Jeg havde aldrig troet, det var en lokal. Det er da utroligt at stjæle en trailer på Middelfart Marina, og så komme kørende med den samme sted nogle uger efter, fortæller Brian Forsberg Olesen, der nærmest fik sin stjålne trailer parkeret foran sig, skriver fyens.dk

 

Af Troels Lykke |

Den 40.000 kroner dyre bådtrailer stillede han på lystbådehavnens trailerparkering torsdag den 30. april i år, da familien skulle ud på første tur i sin nye motorbåd.

Lørdag morgen var den væk, kun den kraftige lås lå tilbage i to stykker, klippet over af en boltsaks.

Selv om der skal gå 30 dage, før forsikringen udbetaler pengene til en ny, valgte Brian Forsberg Olesen straks at investere i en ny trailer.

Gjorde store øjne

Til Fyens Stiftstidende siger han:

- Ellers kunne vi ikke bruge vores nye båd, fortæller den forudrettede bådejer, der gjorde store øjne, da han 21. maj så sin gamle Brenderup-trailer igen.

Han var ved at spænde båden fast foran Restaurant Bryggen, da han pludselig fik øje på sin gamle trailer.

- Konen grinte og troede jeg lavede sjov, men hun kunne hurtigt se på mig, at det var alvor. Og jeg bad hende lade være med at kigge på chaufføren. For han skulle lige have lov til at køre ned i slæbestedet, inden jeg lukkede af for ham med min bil, fortæller Brian Forsberg Olesen.

Blev utrolig gal

Først var han forbløffet. Men den følelse blev hurtigt afløst af stærk vrede, da han henvendte sig til manden.

- Vedkommende påstod hårdnakket, at det var hans egen, fortæller Brian Olesen, der straks ringede til politiet.

I første omgang lykkedes det manden at overbevise ordensmagten om, at traileren ikke var stjålet.

Men da Brian Olesen begyndte at blande sig og fik vist politiet de særlige kendetegn ved sin trailer, kunne de godt se, at den var gal. Og de tog traileren med som bevismateriale.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader