Gå til hoved-indhold
Missionen er fuldført med den nye model Pro Open 550 som er indbegrebet af verdens førende ekspertise i gummibådsbygning.Kort Nyt
Missionen er fuldført med den nye model Pro Open 550 som er indbegrebet af verdens førende ekspertise i gummibådsbygning, mener Uni-Safe.

NY Zodiac Pro Open 550

2010 modellen af Zodiac’s salgssucces Pro Open 550 har fået nyt design og udseende.

 

Af Troels Lykke |

De nye pontoner i sort og gråt, sammen med den kraftige fenderliste med orange detaljer, giver båden et helt nyt udseende.

Ligeledes har bådene fået et nyt forstærket sædebetræk i 3 farver som yderligere forstærker det sportslige look. De nye Zodiac Pro Open 550 både bliver leveret med Evinrude E-Tec motorer.

Uni-Safe A/S som er en af Danmarks førende leverandører af redningsmidler til det maritime marked, viser denne nyhed frem på deres stand C2-001 på bådudstilling i Bella Centerder slutter på søndag 7. marts.

Zodiac er ikke en ”hr. hvem-som-helst” når snakken går på gummibåde. I mere end 70 år har man arbejdet på dette felt. I 1934 udviklede en Zodiac ingeniør, Pierre Debroutelle, en oppustelig kajak.

Så da den franske Naval Air Service i 1937 bad ham om at udvikle det til en prototype af en gummibåd, kom forløberen af den moderne Zodiac som vi kender den i dag. Siden da har Zodiac naturligvis fortsat at udvikle sine både.

I 1969 blev selskabet verdens førende og navnet "Zodiac" er siden blevet synonym med det fineste håndværk i oppustelige både.

Zodiac afslører det ultimative indenfor oppustelig luksus.

Det har altid været Zodiac’s ambition at skabe fremskridt i den søgående verden, ved at gøre den bedste marine teknologi tilgængelig for alle.

Missionen er fuldført med den nye model Pro Open 550 som er indbegrebet af verdens førende ekspertise i gummibådsbygning. Avanceret teknologi der passer til alle aktiviteter på vandet, og til alle former for sejlads.

Læs mere

Motor
content-loader
content-loader
content-loader